Nincs ilyen widget!

Újévköszöntés design gúnyában

Nomen est omen. Nem mi lennénk, ha az óév búcsúztatására és az új köszöntésére nem ajánlanánk valami igazán design darabot. Egy ilyen év után, amikor könnyű szerrel túléltünk egy baljós világvégét, az éjféli koccintásnál talán nem az akciós habzóbort kéne pukkantgatni, hanem valami stílszerűbbet. (Szerző: Zboróvári Kriszti)

lips_big.png

Egy holland illetőségű cég, a Zarb az ünnepi alkalmakra tartogatott pezsgőzést szeretné a mindennapok részévé tenni, ugyanakkor az ital exkluzivitására építve úgy döntöttek, hogy elrugaszkodnak a megszokottól és valami igazán különleges terméket hoznak létre. Design palackjaik között akadnak szimplán szépek, meghökkentőek, erotikus beütésűek, mókásak és kissé morbidok is.

zarb-delft-website.png

Van tengerparti homokfövennyel borított, golfpályát és tűzoltó készüléket mintázó darab, csábos női ajakkal és pimaszul szexi köldökkel díszített is. A legbetegebb talán a palack fenekére álmodott temetési szertartás.

Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy egy ilyen design palackot birtokoljon, a cég  webshopjában válogathat a nedűk között, melyek ára 30 és 40 euró között mozog. Ha valakit a beltartalom is érdekel, nemcsak a külcsín, azoknak elárulhatjuk, hogy a Zarb pezsgő a franciaországi Champagne régió szőlőiből készül Charly-Sur-Marne-ban. A cuvée-ben a gyümölcsös zamatokért felelős Meunier fajta a domináns (55%), ezt kerekíti ki a Chardonnay (30%), erőt pedig a Pinot Noir (15%) ad neki.

vinbur-g.jpg

tjep-groot.jpg

Surface_big.png

snow-groot.jpg

rocket-groot.jpg

Octo_big_2.png

mm_goed3.jpg

golf-groot.jpg

funeral-groot.jpg

fragile-groot.jpg

fire-g.jpg

EdhV-groot.jpg

diewertje-groot.jpg

zarb-navel-website.png

beach-groot1.jpg

Angels_big_2.png

Hope_big_22.png

Fotók: Zarb Champagne

süti beállítások módosítása