Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó - avagy, öltözz össze!

Mindjárt köszönthetjük az Újévet. A többség már alig várja a holnapi bulit, a még nagyobb többség már feladta és majd csak otthon nézi a tévét. Az előbbiek közül biztos többen is vannak olyanok, akik olyan rendezvényre mennek, ahol ugyan nincs dress code, de illik kicsit megadni a módját. Azt nem állítom, hogy csodát fogok tenni, de ha nem azon múlik a dolog, hogy 20 kiló zsírt kellene eltűntetned és csak az ötlet kiányzik, adok pár tippet, mit is vehetnél fel. És hogy érezzétek a törődést, a fiúknak is találtam pár gondolatnyi képet. Hétfőn meg irány shopingolni!

Amennyiben a párod pulóveres fazon, merthogy mindig is a Harvard-ra vágyott, de érthető okokból ez nem jött össze neki, viszont igyekszik stílusával érzékeltetni lelke valódi jellegét, ne aggódj! Pulóverben is lehet csinos egy férfi. Viszont, ha ő ezt a szettet választja, te sem öltözhetsz fekete selyembe. Szerencsére bárhova mész, biztos hogy találsz az alkatodnak megfelelő műcsipke rucit hozzáillő vidám kiegészítőkkel. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy egyáltalán nem fontos, hogy minden egyforma színű, vagy anyagú legyen ami a kiegészítőket illeti. Lényeg a harmónia. Állj a tükör elé és hunyorítva nézd meg a  képet. Látni fogod, ha valami nem jó.



Ha már lila, nézd meg Timi mit ír a smaragdzöldről itt, ami 2013 trendszíne lesz.

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Amennyiben a pasid nemcsak a pulóverbe, de a zakóba is szerelmes, merthogy volt gyerekszobája és kettőnél több villatípust ismer, semmi gond. Zárójelben szeretném megjegyezni, hogy a zakó, vagy az öltöny nem alkalmi viselet, hanem hétköznapi, vagy business, ezért, ha a dress code úgy kívánja, hogy megadd a módját, szmokingot kell viselni (minimum). Amire érdemes figyelni az alábbi szett választásánál, hogy nem tűri a pocakot, tehát csakis jól karbantartott pasi tudja megfelelően viselni. Ha nem így van, maradhat a stílus, de egy lazább szabást kell választani. És, hogy te mit tégy? Láthatod, hogy nem nehéz. Aminek harmonizálnia kell, az az anyag és a szín, no meg a stílus. Jó, ha van otthon mindenféle színben mamiharisnya, mert manapság elengedhetetlen része a ruhatáraknak. Persze jó, ha gyereklánytested van és nincsenek személyes emlékeid az 56-os forradalomból. Ezekben az esetekben, viccesen fogsz kinézni, legalábbis mások szerint.

 

Hogy témánál maradjunk, nézzétek meg, Aletta mit gondol a smaragdzöldről. Ugyanaz, mégis más. Itt.

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Amennyiben a pasi szereti a hagyományokat, de ugyanakkor ízig-vérig egy modern fickó, akkor javasolnám az alábbi szettet. Ha te pedig olyan vagy, mint én, jelesül nőies, de imádod a maszkulin cuccokat, öltözz az alábbiak szerint. Nagyon szexi, nagyon különleges, és még egy kis rosszalkodás is belefér. Hajrá!


Én az elmúlt 2 hétben, híztam. Nem tudom mennyit, mert nem merek a mérlegre állni, de megtörtént. Ajánlok magamtól egy cikket, amiben kicsit hárítom a felelőséget, így is könnyítve (legalább) a lelkemen.

VÉRBIRKA.jpg

Itt az újdonság. Biztos feltűnt nektek is, hogy divatba jött az eklektikus férfi. (szakkifejezést olvastatok) Mint ahogy a neve is jelzi, az eklektikus féfi megjelenése kissé ellentmondásos. Szakállas, de nem a nyolcvanas évek precíz nyírásával, hanem kissé bozontossan, ami még talán épp elfogadható. Öltözéke ugyanakkor magán viseli a metroszexuális férfiak eleganciáját is. Ilyen pasi mellett, te sem lehetsz átlagos. Amennyiben kellően feszes a tested, és nem gyorskorcsolyázó, vagy súlyemelő vagy, az alábbi szettet ajánlom.



Ha már eklektika, nézzétek meg mit írt Kriszti egy brazil otthonról, ami nagyon illenék a mi szakállas pasinkhoz.

kriszti.png

Mi a helyzet, ha ránézve a pasinkra, egy fiatal srácot látunk, aki valamilyen csoda folytán már egész jó stílussal rendelkezik, ugyanakkor annyira szemtelenül magabiztos, hogy már szinte frusztráló. Semmiképp nem javaslom, hogy dominának öltözz mellette. Abból csak balhé lenne. Állj bele a szerepbe és öltözz mellé mucikának. Persze dögös mucikának.



Egy kis segítség Kingától, hogy ne akarj kinézni a fenti srác mellett.

szoba kilatassal_2.png

Ha a pasid teljesen laza, de látott már Elle Man-t, akkor te is öltözhetsz szabadnapos topmodellnek. Jöhet a mamiharisnya, meg valami csillogó ruci. Nem fontos, hogy ilyen testhezálló legyen, de ha a fazonjával nem tudod megadni az ünnepnek, ami jár, akkor legalább csillogjon. Megjegyzem, hogy a testhezálló, fazonok, mint ez itt, nem szoktak megfelelni az eleganciavizsgán. Tehát, ha kicsit elitebb helyre mész inkább a test vonalát követő rucit válassz, mert ez ott, közönségesnek fog hatni. Ráadásul nem attól lesz valaki jó nő, ha állandóan megmutatja mennyire az. Sőt.



És igen. Megjött a szmoking. Persze ez is könnyítve, hisz mégiscsak egy szilveszteri buliról van szó. Itt jól láthatjátok, miről beszéltem, amikor azt fejtegettem, nem fontos teljesen egyformának lenni a kiegészítőknek. Itt egymást egészíti ki a két szett. Semmi nem egyforma, mégis összhangban van.

Itt a démonpár. Róluk jó ha tudjátok, nem lesz ezüstlakodalmuk. (tisztelet a kivételnek) Viszont bitang jól néznek ki együtt, és ha figyeled őket egy kicsit, azt is láthatod, hogy nincs náluk szerelmesebb pár. És ez egy kis ideig igaz is.



Amennyiben a pasid az egyszerűség híve, jobb ha te sem pörgeted túl a toalettedet. Ehhez a fekete cucchoz tilos a fux, ha csak nem akarkj az embered, hogy gigolónak nézzék, tilos továbbá a pocak és a dús mellkasszőr. Ja! Meg az atléta. Ha ez együtt mind megvan, fuss!

Itt a vidám fickó. Legalábbis annak tűnik. Nagy valószínűséggel van a lelkében valami defektus és kompenzál marhanagy lazasággal, ezért te jobb, ha harmonizáló, de visszafogott szettet választasz. A hasonlóan színes, már kicsit sokká tenne titeket, ráadásul aki ilyen harsány, nem visel el másik ilyet maga mellett.


Hát igen. A tojáshéj, még ott a seggén, de már Hefnerben nyomja. A különbség annyi, hogy Hefner ebbe nőtt, és öregedett bele, addig ez a fiúcska inkább csak olyannak szeretne látszani. Mellé öltözhetsz 20 évvel öregebbnek is. Valószínű úgyis fiatal vagy, mert ő nem fog harmincas nővel pörögni. Veled sem, ha odaérsz.

Nem mind eklektikus, ami szakállas. Ha ilyen a pasid, inkább hippi a lelke, mint metroszexuális. Szóval csak lazán. A sapkának hála, még a hajaddal sem kell sokat bíbelődni.

Ha a pasid kissé harsányabban szereti, de valójában klasszikus a stílusa, te is felveheted ezt a ritmust. Itt nagyon figyelni kell a harmoniára, mert ha elrontod az estéjét azzal, hogy nem vagy eléggé dísze a személyének, betoncsizmát kaphatsz:-)

Ez így jó, ahogy van. Ha ez a ruha egy afroamerikai lányra kerül, tökéletessé válik a szett. Persze egy hófehér bőrön is jól mutat.Ha meg még szeplős is egy kicsit a karod és természetes vörös vagy, el fogok alélni.



És végül mutatom a tökéletes párt. Visszafogottan eklektikus pasi, aki a ruha alatt szét van varrva, megfelelő stílusérzékkel párosul a lazasága és bátorsága. Te pedig mellette kellemesen hozod vissza az art decot 2013-ba.



süti beállítások módosítása