Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 2012.12.23.

Egy nappal az ünnepek előtt sokan már közelébe sem jutnak számtógépüknek, de ha te mégis azon szerencsés olvasóink közé tartozol, akik valahogy megoldották, akkor fogadd szeretettel szokásos vasárnapi bloglapozónkat! (Szerkesztő: Hujber-Nagy Aletta)

nyito.jpg

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi a héten alternatív csomagolással foglalkozott, nagyon gazdag válogatással készült a témában. Érdemes végignézni a képeket: itt.

Az Otthon és dekor Facebook csapatához itt tudtok csatlakozni.

011.jpg

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta új arculattal próbálkozott a héten (még kissé nyers, de azért alakul) és egy karácsonyfa dísznek is beillő tervével örvendeztette meg olvasóit. A látványterveket itt nézhetitek meg.

A Facebook-on is követhetitek az eseményeket itt.

halo 2.png

VÉRBIRKA.jpg

Gréti nemrég buszos kirándulásra invitálta olvasóit. Ha akkor nem jutottál el sehova, most a szünetben megteheted, hogy buszt ragadsz és neki indulsz. Nézzétek meg a többi képet is, katt ide!

A Vérbirka Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz. 

3678757_orig.jpg

kriszti.png

Kriszti Görögországba ment a héten, hogy kicsit felmelengesse olvasóit a hideg decemberi estéken. Egy pazar házikóról láthattok képeket itt.

Az ArtInterior Fb-oldalához itt tudtok csatlakozni.

50c8ac53b3fc4b2b100001a7_summer-house-in-naxos-ioannis-baltogiannis-phoebe-giannisi-zissis-kotionis-katerina-kritou-and-nikolaos-platsas_ad_photograph_-669x1000.jpg

szoba kilatassal_2.png

Kinga a héten két nagyon meghitt otthonba kalauzolta el rajongóit. A karácsonyibb képpel csalogatnálak át hozzá benneteket, de a másik lak se kutya, főleg, hogy türkiz villanásokkal van tarkítva. A képeket itt nézhetitek meg.

Csatlakozz a Szoba kilátással Facebook oldalához

1457405_original.jpg

süti beállítások módosítása