Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Advent harmadik vasárnapján, két mézeskalácsadag között, két ajándékcsomagolás között, az ajándékok utáni bóklászás után, szeretettel ajánljuk kikapcsolódásként a válogatást szerzőink e heti cikkeiből. Kellemes olvasgatást! (Szerkesztő: Otthon és dekor)

76068681177019179_uRQcSkpl_c.jpg

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi a héten alternatív minifákkal foglalkozott, nagyon gazdag válogatással készült a témában. Érdemes végignézni a képeket: itt

Az Otthon és dekor Facebook csapatához itt tudtok csatlakozni.

002_houseitw.com1.jpg

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta e heti legérdekesebb cikke azt mutatja be, hogyan készült a graffitis faluk a gyerekdühöngőbe. Ha kíváncsi vagy a végeredmény mellett a lépésekre is, mindenképpen kattints át ide.
Ha azt is tudni szeretnéd, melyik lesz az év színe 2013-ban, akkor ide kattints, ha pedig az IKEA új párnakollekciójáról olvasnál, akkor ide.

A Facebook-on is követhetitek az eseményeket itt.

321.png

VÉRBIRKA.jpg

Gréti a héten többek között a "társasági kutyák" öltözködési lehetőségeiről mutatott fotókat, szép kis gyűjtés, az általam legmókásabbnak tartott fotót illesztettem ide. Nézzétek meg a többit is, katt ide!

A Vérbirka Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz. 

tumblr_lnl0m1nQhb1qfe3r4o1_500.jpg

kriszti.png

Kriszti az ökotudatos karácsonyozás kellékét, a kartonkarácsonyfát mutatta be a blogján, itt. Egy ilyen klassz karácsonyfát meg is nyerhettek tőlünk, a részleteket ebben a bejegyzésben olvashatjátok. A játék dec. 19-ig tart, hajrá!

Az ArtInterior Fb-oldalához itt tudtok csatlakozni.

IMG_7357.JPG










































szoba kilatassal_2.png

Kinga a héten egy barcelonai álomloftot mutatott. Még több fotóért kattints ide!

Csatlakozz a Szoba kilátással Facebook oldalához

1215525_original.jpg

süti beállítások módosítása