Nincs ilyen widget!

Lemon, yellow, sun

Tagadhatatlanul itt van az ősz. Nem tavaszias időnk van, hanem egyértelműen őszies. A maga pompázatos színeivel gyönyörű, számomra mégis hiányzik belőle valami. (Szerző: Lukovics-varga Anita)

 tumblr_lw7mfcEc5Q1qb2wv8o1_400.jpg

Semmi meglepő nincs abban (egyenlőre), hogy nyár után az ősz jön. Eltűnik a napfény éltető ereje. Aludni készül a természet.  

tumblr_m3l17nFKZX1rv48s6o1_500.jpg

Jönnek a forró tea kortyolgatós délutánok, a meleg sálakba bugyolált erdei séták, a köd, a szó szerint szürke hétköznapok.

 tumblr_m3l427UkY61rv48s6o1_400.jpg

Úgy érzem, ilyenkor kell még valami, ami felvidít, ami meleget áraszt és átjárja didergő testünket.

yellow_band_b.gif.scaled500.gif

Személy szerint a citromsárgát hiányolom most. Igen, tudom, tele az erdő vele, de nem AZT a sárgát! Konkrétan a citromsárgára gondolok.

tumblr_m8ofd1PRd61rbgc3io1_500.jpg 

Mit is lehet tudni erről a színről?

Tiszta gondolatokat kölcsönöz, növeli a tudatosságot, valamint stimulálja az érdeklődést és a kíváncsiságot. A sárga energia az érzékelés és a megértés képességével áll kapcsolatban.

tumblr_m7je87lsQo1rbgc3io1_400.jpg

A citromsárga szín energiája a mentális énünkkel kapcsol össze bennünket, de hat az emlékezőképességünkre, vagyis a vizsgákra való felkészülés során sokat segíthet és növeli az önbizalmat is.  Tisztaságot kölcsönöz a gondolatoknak, segít a döntéshozatalban. Mindemellett az élet fontosságát hangsúlyozza: élj a percnek!

tumblr_lfrooamYjZ1qzy437o1_500.jpg 

Csudaszép, vidám  hangulatú képeket hoztam ma a sárga szín jegyében! Ha még többet szeretnél, itt megtalálod!  Jó töltődést kívánok ! 

high-yellow-leopard-gecko.jpeg.scaled500.jpg

süti beállítások módosítása