Nincs ilyen widget!

Design madáretetők

Vendégségben voltunk a hétvégén és az asztalt körülülve arra lettünk figyelmesek, hogy nemcsak mi falatozunk jó ízűen, hanem a terasz korlátjára rögzített madáretető körül is nagy a sürgés-forgás. Egy csapat zöldike és pár cinke adta egymásnak a kilincset nagy ramazúrit csapva odakint, mi pedig önfeledten néztük játékukat. (Szerző: Zboróvári Kriszti)

imgzoom-Mangeoire-a-graines-sur-pied-Eva-Solo-ref571045.jpg

Talán nem meglepő, hogy a formatervezők az olyan, látszólag nem tipikusan divatjellegű használati tárgyak esetében is eleresztik a fantáziájukat, mint például egy szimpla madáretető. Hol van már a házikó formájú faépítmény, aki halad a korral, az design terméket vásárol.

imgzoom-Mangeoire-plateau-Eva-Solo-ref571044.jpg

Szemezgettem a piaci kínálatból és egy francia cég honlapján egészen mókás darabokra akadtam. Azt azért ne feledjük, hogyha egyszer madáretetésre adjuk a fejünket, akkor az ideális esetben egy életre szóló elkötelezettség, hiszen a kis szárnyasok hamar odaszoknak a jóba, aztán ha mi meg hanyag módon elfelejtjük feltölteni a készletet, fennáll a veszélye, hogy éhen maradnak. A téli hónapokban sose hagyjuk abba ezért az etetést.

Képek innen.

imgzoom-Nichoir-Eva-Solo-ref571040.jpg

imgzoom-PIP--Mangeoire-a-oiseaux-Koziol-ref2018104[2].jpg

imgzoom-PIP--Mangeoire-a-oiseaux-Koziol-ref2019101-koziol[2].jpg

imgzoom-Bain-a-oiseaux-Eva-Solo-ref571041.jpg

 

imgzoom-Mangeoire-a-graines-suspendue-Eva-Solo-ref571030.jpg

További design cuccokról olvashattok az Artinterior blogon:

Hínárlámpa

Újrahasznosított design

Csillár bicikliből

Csillagfény örök romantikusoknak

süti beállítások módosítása