Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Az ünnepi hajrában az elmúlt héten sem töketlenkedtünk, ki-ki vérmérsékletének megfelelően fúrt, faragott, ijesztgetett, vagy csak szimplán igyekezett olvasói esztétikai érzékét tágítani. A hosszú hétvége semmittevős délutánjára hadd invitáljunk benneteket egy röpke körútra az információs szupersztrádán a dekooder bloggereinek írásaiból szemezgetve. (Szerző: Zboróvári Kriszti)

cimlap.jpg

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi alternatív felhasználási módot ajánl a mostanság igencsak aktuálissá váló tűzifa számára. Kreatív vénával megáldottak ötleteket kaphatnak tőle, hogy miként nézzünk egy tüzelőanyagra a lakberendező szemével. Bejegyzését itt olvashatjátok.

Otthon és dekor Facebook csapatához itt tudtok csatlakozni.

fruitimage.com.jpg

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta blogján ismét bepillanthattunk egy lakberendező mindennapjaiba. Lakásfelújításról szóló teleregénye lassan a végéhez ér, a 25. részben már az utolsó simításokat követhetjük nyomon a helyszínen készült képeken keresztül. Nem mellesleg enteriőrfotósoknak munkalehetőséget is ajánl a kollegina, úgyhogy tessék hozzá benézni. Bejegyzés és álláslehetőség itt

A Facebook-on is követhetitek az eseményeket itt.

512.png

bloglapozo szf.jpg

Kertspecialistánk, Fanni a szintkülönbségek áthidalására szolgáló lépcsőmegoldások rejtelmeibe vezet be. A posztot itt találjátok.

kisflanc.png

Edina a méltatlanul hányatott sorsú bögrék érdekeinek képviseletében arra buzdít, hogy ha már a hideg időre való tekintettel mi is pulcsiba bújunk, ne sajnáljuk teáscsészénktől sem a kötött kabátot. 25, elkészítési útmutatóval ellátott bögremelegítő ötletéből biztos mindenki talál kedvére valót itt.

kisFlanc Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz!

20003.jpg

VÉRBIRKA.jpg

Elhunyt szeretteinkre emlékezni vidáman is lehet. Gréti a halottak napja latin-amerikai hagyományaival ismerteti meg olvasóit. A fiestához elengedhetetlen arcfestésekből készült válogatása betekintést ad egy másik kultúrkör szokásaiba. Aki szívesen tágítaná világlátását, itt teheti meg.

A Vérbirka Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

Dia-De-Los-Muertos06.jpg

szoba kilatassal_2.png

Úgy tűnik, Kingát is megviselte a zord időjárás, ugyanis posztjában melegebb vidékekre kalauzolja olvasóit. Segítségével két spanyol otthon falai közé kukkanthatunk be, egy nagyon bohém és egy visszafogottan elegáns lakás fotói alapján alkothatjuk meg saját véleményünket arról, hogy melyik felé húz inkább a szívünk. A posztot itt találjátok.

Szoba kilátással a Facebook-on

415_1_6g.jpg

kriszti.png

Kriszti, az ArtInterior bloggere, őszi, gesztenyés dekorációkra hozott ötleteket, miközben irodalmi vénáját igyekszik épp fitogtatni. Személyes hangvételűre sikeredett írását itt találjátok.

Az ArtInterior Fb-oldalához itt tudtok csatlakozni.

42.jpg

 
süti beállítások módosítása