Nincs ilyen widget!

Bor, kaja miegymás...

Mivel is állíthatnék be a mai napon, amikor még az ég is többször leszakadt és borongós szürke átláthatatlan felhőréteg állt be fölénk. Bakker, itt az ősz! Mindenképpen valami kis üdítő témát kellett választanom, ami időszerű is, meg dizájnos is, így jött az ötlet, nézzünk be egy borászatba! Szerző:kisFlanc


Még egy kötődési pont azért van, nemcsak a borban keresett vigasz, ez számomra kicsit érdekesebb is, mint a bor maga. A dél-afrikai  borászat, a  Maison Estate Franshhoek tulajdonosa ugyanis egy lakberendezési üzlettel is büszkélkedhet és így már érthető, hogyan lett a tanyából elegáns borkóstoló paradicsom. A gyönyörű épület és berendezés mellé még  egy elegáns bisztró stílusú étterem és tökéletes kilátás is dukál. Ha ez pedig még mindig nem lenne elég kényeztető, a konyhát két neves főszakács vezeti, akik próbálják levenni a vendégeket a lábukról, ha ez a boroknak nem sikerült volna.

De mielőtt megpukkadnánk az irigységtől egy kis vigasz azért nekünk is jut, hiszen éppen most tart a 21. Budavári Borfesztivál a Budai várban, melyen 15 ország, 220 borászatának 5000 féle bora várj az érdeklődőket. Jó szórakozást mindenkinek, aki ellátogat a fesztiválra és ne felejtsetek el koccintani a dekooderesek egészségére is!  

süti beállítások módosítása