Nincs ilyen widget!

Láthatatlan kiállítás 2012

Átmenni a zebrán, fizetni a boltban vagy éppen megsózni az ételt. Egyszerű hétköznapi tevékenységek – nekünk, látóknak. Ami számunkra napi rutincselekvés, az a vakok számára sokszor embert próbáló kihívás. A Láthatatlan Kiállítás munkatársai öt éve igyekeznek felnyitni a látók szemét, megismertetni velük a nemlátók sajátos világát. A rendhagyó tárlat most új helyre, a Millenárisra költözik, hogy nagyobb területen, megújult formában még több élethelyzetet tapasztalhassunk meg a vaksötétben.

1_5.png

Ezúton szeretettel meghívjuk az új helyszín felavatására, ahol beszédet mondanak:

·         Faragó Éva, a Láthatatlan Kiállítás szervezője

·         Kroll Zsuzsa, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének érdekvédelmi vezetője 

·         Nemes Gábor, a Láthatatlan Kiállítás túravezetője

Konferanszié: a komoly oldalát is megmutató Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigyből és Papp Dóra a Láthatatlan Kiállítás részéről.

2_2.png

Az új helyszínen ismert emberek próbálják ki a láthatatlan utazást, akik a beszédek után elmondják, mit tapasztaltak. Akik kirándulást tesznek a sötétben: Görög Zita, Harcsa Veronika, Kovács Patrícia, Pásztory Dóra paralimpikon úszónő és Tompos Kátya.

Amennyiben a megnyitó után szeretne végigmenni a kiállításon, részvételi szándékával együtt, kérem, azt is jelezze legkésőbb augusztus 22-én 14:00 óráig!

A megnyitón finom falatokkal és itallal várunk minden érdeklődőt.

Időpont: 2012. 08. 23. (csütörtök) 14:00 óra

Helyszín: Millenáris, B csarnok, 1024 Bp., Kis Rókus u. 16-20.

3_2.png

Képek forrása

süti beállítások módosítása