Nincs ilyen widget!

5+1 nyári csináld magad ötlet

Avagy ne unatkozz, nézzél szét, mit tehetnél saját kezeddel az otthonodért! (Ha azt hiszed ezt már olvastad, tévedsz; pár napja a technika ördöge közzétette a félkész cikket. Most láthatod teljes egészében!) (Szerző: Klein Kinga)

díy.jpg

Jelentem, a nyár még mindig tart (minden ellenkező híreszteléssel szemben). Ha voltunk már nyaralni és kilustálkodtuk magunkat a szabad ég alatt az általunk elérhető területeken, úgymint  Városliget, saját kert, terasz, Balaton, esetleg tenger, akkor itt az ideje az otthoni barkácsolásnak, tevékenységnek. Erre hoztam néhány ideális nyári példát, melyet saját kézzel elkészíthetünk.

1 Az első: fiókokból polcot! Láttunk már ehhez hasonló ötleteket, nem abszolút újdonság ez, de nagyon tetszett a megvalósítása, a háromféle szín üde összhatása. Kedves és egyben látványos. 

1_25.jpg

2. Ami most következik az az egyszerűség csúcsa! Vágjunk le néhány ágat egy bokorról és rafiával kötözzük kívülről egy egyszerű vizespohárra. A természetes hatás  garantált, főleg ha többet is készítünk belőle. Bónusz trek: színes rafiával és színes bogyós vagy virágos ággal élénkebb hatást érhetünk el.

 3_24.jpg

3. És itt van megint a befőzés fő ideje!!! Kedves Nő-, illetve Háztartást vezető társaim, ha maradt még erőtök és türelmetek a gyümölcspucolás, befőzés és mosogatás után után az effajta úri huncutságokra, ám legyen, fedjük le színes textilekkel a ronda üvegtetőket, kössük át rafiával, vagy színes szalagokkal és tervezzünk csini címkét is nekik! Hajrá!

4_22.jpg

4. Következő ajánlatom kizárólag fanatikus gyűjtőknek szól, hiszen úgy kezdődik: gyűjts - ki tudja meddig - hagyományos fém üdítős és sörös kupakokat, majd drótozd össze őket kis kosárrá, díszítsd színes fogantyúval - ez el is hagyhatod - végül miután kibélelted fóliával ültess bele valami szépet! Csak haladóknak!

6_20.jpg

5. Egy-egy üres sarkot, vagy kopott, unalmas falat a kertben, udvarban a most látható módon is díszíthetünk. Egy öreg létrát a falnak támasztva, még a színes öntözőkannákat is rátehetjük. Kellemes látvány és bármikor mozdítható, átszervezhető.

2_26.jpg

+1. Ha elfáradtatok a nagy munkában, rendezzetek pikniket valahol a szabadban!!! Jó szórakozást!

bright-summer-02_1.png

Forrás

süti beállítások módosítása