Nincs ilyen widget!

Ess eső, ess!

Esne már! Kívánom (talán nem egyedül csak én) egyre többször, mert ez a 40 fok meleg jó - meg azért mégiscsak nyár van, és ugyan mikor legyen tikkasztó forróság, ha nem a nyári hónapokban - de néha azért már túl sok is a jóból…de ha egyszer esik, akkor aztán esik! Akkor vagy bőrig ázol vagy előkapod az ernyődet. Ha éppen (kéznél) van… (Szerző: Lukovics-Varga Anita)

Cloud-Umbrella.jpg

Az esernyő sokféle mintázatú lehet, nem is sorolom, az anyagát tekintve is készülhet papírból, csipkéből, nejlonból…de jobb helyen selyemből is láttam már. No, és ahogy nézem, a felhasználása is sokrétű lehet. Ernyőt ma már nem csak fotós műtermekben láthatunk, és nemcsak az eső - napfényözön ellen véd…van fagyi kehelybe és koktélba szúrva, van falon dekoráció céljából, előfordulhat lámpabura gyanánt villanykörtét (bocsánat izzót) beletekerve akár fejjel lefelé belógatva is... vagy csak úgy. 

 20500-WNC-auto-rain-umbrella-600.jpeg

Szépek, színesek, még egy kicsit öltöztetnek is egy üde kis színfoltot lopva a szakadó esőben. …Csak esne már! De úgy, hogy közben a szél ne csavarja ki a kezemből...ha lehet!

ethnic-umbrellas.jpg

Umbrella-Art-.jpg

umbrella 1.jpg

umbrella colour.jpg

umbrellas19.jpg

umbrellas.jpg

pink-dahlia-umbrella_040908.jpg

Gothic_Umbrella_by_stock4profs.jpg

mdt-unique-parasol-umbrellas-tulip-6.jpg

110-Pansy-flower-umbrella-5.jpg

Papercraft drink umbrellas.jpg

Forrás 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17

süti beállítások módosítása