Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Szerkesztőink blogjain számtalan jó cikk született a nyár ellenére is. Nézzétek csak!
nyitokep.jpg

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi cikkei közül a héten az tetszett a legjobban, ami egy házilag is elkészíthető dekorfagyiról készült. Ilyen nagy melegben ez kimondottan üdítően hat a szemnek. A bejegyzést itt olvashatjátok.

 8.jpg

Otthon és dekor a Facebook-on

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta cikkei közül leginkább egyet tudnék kiemelni (mivel, hogy idő hiányában nem írtam többet :-), ez pedig az egyik utolsó sajtóban is megjelent stylist munkája. Az otthonok és kertek június-júliusi számába (talán még kapható), többek között egy szép csempékből álló hangulat fotó készült. A bejegyzést itt találjátok.

csempe-hangulat.png

A hna design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

bloglapozo szf.jpg

Franciska a héten gyönyörű medencéket mutatott be. Leginkább ez a szürreálisan kék fogott meg közülük. A cikket itt olvashatjátok.

207621_0_8-2649-modern-pool.jpg

Kert Design a Facebook-on

fejlec_inspiraciok_tavaszvegleges.jpg

Anita gyorstalpalójából megtudhatjátok, hogyan lehet házilag ütős kis festményeket készíteni otthonunkba. A bejegyzést itt olvashatjátok.

kreatív kép 4.JPG

.Inspirációk a Facebook-on

judit.png


Judit sosem gondolta volna magáról, de Szentgyörgyi Kata nyomdokaiba lépett és a BOSCH az ő segítségére is oda sietett rögtön, hogy házi bútor felújításba kezdhessen. A projektről készülő cikk sorozatot itt olvashatjátok.

SAM_6999.JPG

Country Komfort a Facebook-on

szoba kilatassal_2.png

Kinga rajongóinak készített képgyűjteményt hálája jeléül, amiért olvassák őt. A válogatás természetesen még több szoba kilátással. A bejegyzést itt olvashatjátok.

395839_10150532507357377_141140797376_9018590_773530532_n.jpg

Szoba kilátással a Facebook-on 

kisflanc.png

Edina a héten egy hihhhetetlenül szép szobát tett közzé, melyet aranyos kis felfedezők birtokolnak. A cikket itt olvashatjátok.

f2.jpg

kisFlanc Facebook-csapatához itt csatlakozhattok!

burai gertrud 600x130.png

Gréti muciképzője a címhez méltóan lassan beteges méreteket és formátumot ölt. Művelődjetek nyugodtan, nézzétek át a környező bejegyzéseket is, mert erről a dologról is jó tudni. A bejegyzést itt olvashatjátok.

0000051593.jpg

A Vérbirka Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

süti beállítások módosítása