Nincs ilyen widget!

Mit jelent számodra a country stílus? - Kisflanc válasza

Amikor elkezdtem blogolni, az első pár lázas bejegyzés után körülnéztem a hazai színtéren, és azonnal végigolvastam jó néhány blogot, a kezdetektől a legfrissebb posztig, éjszakába nyúlóan. Edina blogja, a Kisflanc is köztük volt: akkor is úgy gondoltam, és ma is igaz, hogy ha egy sikkes francia lakást vagy menő, újrahasznosítással kapcsolatos ötleteket szeretnék látni, Kisflanc soha nem okoz csalódást... Időközben Edinával szerkesztőtársak lettünk a dekooderen. A képeket úgy nézzétek, hogy mindhármat ő választotta nekünk. (szerző: Country Komfort)

"A nagyvilág eseményeitől egyre többen szeretnének elvonulni vagy kirekedni, erre a vidéki élet, a vidékre költözés egy jó lehetőség.
Az alacsony büdzséből gazdálkodás és ebből adódóan az önellátó életmód népszerűsödése a lakberendezési trendekben is nyomot hagy. Ennek következménye, hogy bátrabban mentünk régi használati tárgyakat, értelmet adunk örökölt holmiknak, rongyokból készítünk dekorációt vagy lakberendezési kiegészítőket.

Ezek bizonyos fajta biztonságérzetet nyújtanak, mint a jól megtömött éléskamra. Sajnos nem mindenki tud a városból a vidékbe szakadni, ezért a városi közegbe próbálja átültetni a vidéki stílust vagy életmódot, ami lehet francia, angol, amerikai vagy akár magyar stílusú vidéki hangulat, bátran lehet kísérletezni a már berendezett lakásokban is, hiszen ezek érdekes párosítások lehetnek és egyedi megjelenést eredményezhetnek, akár a legmodernebb berendezésekkel keverve.

Kedvenc helyeim nincsenek, de ajánlani tudom a mindenki által ismert aukciós oldalakat és a piacokat, mert ott igazi ütött-kopott holmikat és nem a replikákat, másolatokat lehet beszerezni. 
Olvasni és nézegetni a következő magazinokat ajánlom: Country Homes, Country Chic, Vivre Country, Art & Decoration, Cote Sud, Veranda..."
 
És mit jelent számodra a vidékies stílus a lakberendezésben?
 
süti beállítások módosítása