Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

 Meleg van. Ezzel nem mondtam semmi újat, ugye? Nem baj, mondjanak újat a Nobel-díjasok és a független filmesek, nekik ez a dolguk. Mi meg nézzük, ki mit posztolt a héten?

Bemutató1_3.jpg

 

 

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi pénteken egy álomszép londoni lakást mutatott be a kedvenc Tom Dixon lámpáimmal a fókuszpontban. Érdemes ránézni: itt!

Otthon és dekor a Facebook-on

003__1.jpg

 

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta a héten Szlovénia legszebb kávézójának képeit mutatta be Nika Zupanc dizájner gyönyörű tárgyaival és hihetetlen szép színekkel, textúrákkal. Lolita egyszerűen tökéletes.

1_4.png

A hna design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

 

bloglapozo szf.jpg

A kerttervezőnek dübörög a szezon! Bútorok szempontjából legalábbis, mert a növényzet mire beérik, tán 1 év is kevés. Na de visszatérve a bútorokhoz Franciska különböző stílusú asztal szék összeállításokat hozott teraszra, korrekt szakmai aláfestéssel. Nézd meg itt.

 Kert Design a Facebook-on

09_5.jpg

 

 

fejlec_inspiraciok_tavaszvegleges.jpg

Szokatlan szobanövény elhelyezési módokat tesz közszemlére blogján Anita kolléganőnk. Ha érdekel a téma katt ide!   Inspirációk a Facebook-on

növények 2.jpg

 

judit.png

Judit nyaral a blogján is. Olyan vidéki ház tárul elénk a horvát tengerpartról, amelyért a rusztika és a modernitás kedvelői is könnyen rajongásba eshetnek. Jöjj és lásd itt!

Croatia-Country-House_2_idesignarchcom_1.jpg

Country Komfort a Facebook-on

 

szoba kilatassal_2.png

A Szoba kilátással blog legutóbbi posztja a szubjektív élményeké. Mit érzel, mikor a tenger partjára érsz hosszú idő után? Engedd szabadjára az érzéseidet és nézd meg a képeket itt, ha akarod zene is van hozzá!

Szoba kilátással a Facebook-on 

79 ideas.jpg

 

kisflanc.png

Edina a hét első napján megvillantott egy belga vidéki házat settenkedő tyúk csapat kíséretében, tovább fokozta a vidéki élet utáni vágyakat a legszebb vidéki konyhákkal,  házi tákolásra buzdított a saját felírat készítésével, megmutatta, hogyan lehet megszabadulni a kínzó fájdalmaktól, amit a széthullott lego darabok okoznak, majd jöttek a bőröndök és a régi ablakok újrafelhasználásához az okos ötletek, végül kis padra kívánkozott ebben a hatalmas hőségben.

pad (5).jpg

Ha érdekesnek találtátok vagy hasznosnak, a kisFlanc Facebook-csapatához  itt csatlakozhattok!

 

burai gertrud 600x130.png

A Vérbirka Facebook-csapatához pedig  itt csatlakozhatsz.

A héten egy csodálatos fotóművészt láthattatok.  Egy nőt, aki nem csak lát, de gondolkodik is a gépével. 

Képei szépek, elgondolkodtatók, intimek, merészek, és magas szinten photoshopoltak. 

Nagyflac mondja: Filozofálgassunk a blendével!

Sliver_Flat_Color-copy.jpg 

 

süti beállítások módosítása