Nincs ilyen widget!

Rémálom mentes piknik

 Ahogy a mondás tartja, ami megtörténhet meg is történik. Tegyük fel, hogy piknikre adjuk a fejünket, fellapátolva az egész családot kivonulunk a már szinte gusztustalan zöldbe, embertelen mennyiségű kalóriával felszerelve, és mielőtt odaérnék ahová egész héten szerveztük magunkat, a piknik teljes kelléktára egymásra nyomul és ádáz harcot vív a helyért a kosárban/szatyorban/hűtőládában. Aztán kiderül otthon maradt a sörnyitó...

Szerző: Mandaline

Ki ne állt volna szemben már ezerszer elázott szendvicsekkel, kifolyt löttyökkel, a kocsiban felejtetett majd kilapított csipszes zacsikkal, amikből aztán mintha kötelező lenne ezernyi darabra tört szurkálós nyavalya hullik a kárpitra. Szóval a téma az előremenekülés, azaz a mindennek megfelelő csomagolás megtalálása. Nem mondom, hogy nem időigényes a pakolás, de inkább két óra előtte, mint dugába dőlő kirándulás és pokollá változtatott utazás. 

Mindez persze táborozás, sátorozás, kempingezés közben is igaz, lássuk tehát mi mindent tehetünk a rémálom elkerülésére, vagy egyszerűen a nyugalom kedvéért.

 Kedvcsináló teához cukros üdítők helyett:

Alma bunda:

Frissen tartó doboz:

Szépítő tartók a zöldségeknek:

Ugyanaz öko verzióban:

Egy már szinte bizarr banánvédő:Eldobható palack helyett kulacsot mindenkinek: 

Kukorica szurkapiszka:

Amikor a salátás bödön hurcolja a kanalat:

Saját gyártású fagyihoz:

Páncélos-acélos és még a nyitó se veszik el: 

Folyós sütiknek:

 Jó piknikezést! 

süti beállítások módosítása