Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Pünkösd vasárnapon is izgalmas olvasmányokat és nézegetni valókat kínálunk nektek! Nézzétek meg a hét legérdekesebb cikkeit szerkesztő bloggereink saját oldalairól! Nagyon jó szórakozást és pihenést, ha van kedvetek csatlakozhattok a Dekooder Facebook táborához, így nem maradtok le a legújabb hírekről sem! Köszönjük!

dekooder nyitókép2-vert.jpg

 

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

 Timi a héten bemutatott egy konyhát (itt), figyelmünkbe ajánlotta, hogyan lehet házilag babaházat készíteni (itt) és a napszemüvegek tárolásáról írt (itt). Az Otthon és dekor Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

269371621432284006_q0bUKgb0_f.jpg

 

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta a héten bemutatott egy lécekből készült varázsasztalt (itt), egy raklap komódot (itt) és egy gyönyörű tengerparti házat (itt).
A hna design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

pixeltable1.png

 

bloglapozo szf.jpg

Franciska a héten textúrákat elemzett (itt) és apró kertet mutatott be (itt). A Kert Design Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

09.jpg

 

fejlec_inspiraciok_tavaszvegleges.jpg

Ezen a héten Anita különleges fürdőszobákról írt (itt), bakelit lemezből készült asztalkát ajánlott (itt), design lámpákat vizsgált (itt), repedéseket kezelt (itt), papírból készült dekorációt mutatott (itt) és egy kis lakást elemezgetett (itt). Az Inspirációk Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz. 

kis lakás ötletek 1.jpg

 

judit.png

Juditnál a héten a vidéki pihenésé volt a főszerep (itt),  a Country Komfort Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

lux6.jpg

 

szoba kilatassal_2.png

Kinga ezen a héten Angelina, Brad és a gyerekek fotóiból válogatott nekünk (itt). A Szoba kilátással Facebook csapatához, itt csatlakozhatsz!

7214160928_83ffce0dbe_b.jpg

 

kisflanc.png

Edina a héten ötletes fürdőszobai dekorokat kínált (itt), győzködött arról, hogy a romantikus hangulat nem ciki (itt), szükség szülte megoldásokat mutatott (itt), ötletelt a maradék tapéta felhasználásán (itt), elmerült a botanikában (itt), luxus nyaralót hozott Szantoriniről (itt), végül kreatív játékok elérhetőségeit ajánlotta figyelmünkbe (itt). A kisFlanc Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.
 m.jpg

süti beállítások módosítása