Nincs ilyen widget!

HETI TOP 10: Vasárnapi bloglapozó

Ezen a kellemes vasárnapon izgalmas olvasmányokat és nézegetni valókat kínálok nektek! Nézzétek meg a hét legérdekesebb cikkeit!

 


fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

 

Timi a héten nőknek, férfiaknak és kislányoknak egyaránt kedvezett. Elsőként egy nőies kislakást mutatott, egy kis pinkkel fűszerezve (cikk itt), majd összedobott egy fekete és narancssárga hangulati tablót egy férfi otthonához egy klassz cilinderlámpával (itt), majd  azt is megmutatta, milyen egy igazi járható babagardrób (itt). Az Otthon és dekor Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

 pink.nicety.livejournal.com3.jpg

 

 

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta a héten beszámolót készített a Max cityben megrendezésre került Design+ kiállításról, ahol a számtalan lakberendezési termék vizuális élménye mellett ajándék táskával és csodás gyerekfotókkal lett gazdagabb. A bejegyzést itt olvashatjátok.
Hétvégére pedig egy faházat tett fel, ahol szinte semmi szín nincs, mégis nagyon tetszetős és otthonos lett a végeredmény. A faházról és belsejéről itt láthatjátok a képeket.

A hna design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

4rs.png

 

 

bloglapozo szf.jpg

 Franciska a héten egy gyönyörű folyóparti luxusvillába kalauzolt el minket, különleges kert megoldásokkal találkozhattok, ha elolvassátok a cikket itt . A Kert Design Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

 

 http://1.bp.blogspot.com/-A5lE5Gg_ScE/T7AI8P_opDI/AAAAAAAACmQ/CEp7roXfx9I/s1600/duskwalls3.jpg

 

 

fejlec_inspiraciok_tavaszvegleges.jpg

 Ezen  a héten többször foglalkoztam ruházati tárolási ötletekkel: Itt bemutattam 10+1 kreatív cipőtárolási ötletet, itt meg táska tárolásra találtok variációkat. Nézzétek meg a 10+1 gardróbszobás ötleteket. A teljes cikket itt olvashatjátok, az Inspirációk lakberendezéshez oldalán.

Az Inspirációk Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz. 

 

 

 

judit.png

 Juditnál a héten a kedvenc bejegyzésem az 1 konyha 30+ fotó volt, egy norvég country stílusú konyhába pillanthattunk be, minden részletre kiterjedőleg!  A cikket itt találod, a Country Komfort Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

 http://1.bp.blogspot.com/-GsQZEfuzejY/T6yewzuCKLI/AAAAAAAADfQ/CkCHzTqWPcU/s1600/lyst3.jpg

 

 

szoba kilatassal_2.png

 Kinga ezen a héten egy Patricia Urquiola tervezte lámpáról írt. A posztot itt olvashatjátok. A Szoba kilátással Facebook csapatához, itt csatlakozhatsz!

 Képkivágás.JPG

 

 

kisflanc.png

 Edina a héten bemutatta, hogyan lehetünk gazdagabbak egy házilag készített puffal (itt), ötletmerítéshez ajánlott egy provence-i hotelt (itt), végül címkézésre bátorított mindenkit (itt). A kisFlanc Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz

3.jpg 

süti beállítások módosítása