Nincs ilyen widget!

"Mint épület LEGO" - svéd házbemutató

Akik ismerik a blogom, tudják, hogy a Google Fordító nagy barátom, amikor a) svéd szöveggel találkozom; b) röhögni akarok egy jót. Márpedig mindkettő elég gyakori. Miről tanúskodik a Sophie és Magnus házáról készült fotósorozat - azon kívül, hogy a 46 éves svéd férfiak igazságtalanul jobban néznek ki, mint a 46 éves svéd nők? Arról, hogy nem kell elszaladni sem a "vidékies, otthonos, kopottas", sem a "dizájnos, modern, hűvös" irányba. Használati utasítás a magyar szöveg olvasásához: ne legyen például kukoricapehely vagy müzliszelet a szánkban. Nem gusztusos a billentyűzetbe köpni az ilyesmit.

magnus10.jpg

Magnus létrehozott családi Dreamhouse

Maradj: Magnus és Sophie, mind a 46. Gemini Linn és Moa, 13.

House: 1,5 emeletes kőház a 178 négyzetméter pár millió délre Linköping.
Gyártmány: Magnus a művész és a pilóta, Sophie dolgozik pénzügy és lízing.

magnus1.jpg

Magnus nyerte Bäcklund Melodifestivalen 2003 Jessica Anderson of Fame. Most dolgozik, mint pilóta -, és kiderült, hogy a hüvelykujja ne ülj a kezemben, amikor megteremtette a család álma otthonában.

Magnus Bäcklund vagyok szokva, hogy a központ - akár a színpadon vagy a pilóta. Ezért úgy gondolja, hogy ez nem jó élni egy privát lakónegyedben. Valami, ami volt, egy nagy oka a saját háza építéséhez 2008.

- Én és a feleségem Sophie már régóta álmodott lakást épít az országban, úgy vonzott, hogy először saját garázs. És még ha a társadalmi, csodálatos dolog, hogy nem a szomszéd jobb sarkán, akik hallják minden szavát mondja, mondja Magnus.

magnus3.jpg


"Mint épület Lego"

Esett a választás egy modern épület kő - amely gyakorlatilag nem igényel karbantartást a külső.

- Faházak kell festeni elég gyakran. Ezen kívül, mi tetszik a design, és hogy ez elég az energia-megtakarítás és zajcsökkentés, mondta.

A projekt azonban nem tetszett a pár már szem előtt. Ők bérelt egy helyi ács, aki együtt alvállalkozók magában alkatrészeket husleverantören.

Először is, azt kétszer olyan hosszú, mint ígérte - több mint egy éve. És még akkor is, minden készen állt. A házaspár fedezte fel azt a tényt, hogy az egyik hibát a másik után, amit meg kell foglalkozni.

- Egy nap egy asztalos hozzám és azt mondta, azt hitte, hogy sok munka, de sokkal Lego jellegű épület a gyerekekkel. Mit válaszolnál egy ilyen dolog, mondja Magnus, és megrázza a fejét.

Sok más dolog is hiányzik szigetelés mind a három hálószoba, nem volt lejtő felé lefolyó-és csatornacső valótlanság a fürdőszobában, nem hővédő a kandallóba ... És igen, a lista folytatódik. Összesen figyelmetlenség ára a pár százezer extra.

- A férfi válaszol leginkább az, hogy úgy tűnik, nem létezik olyan büszke egyáltalán valamilyen kézművesek. Javasoljuk másoknak, hogy alaposan ellenőrizze, hogy melyiket építik házaikat, beleértve az alvállalkozókat is, mondja Magnus.

magnus5.jpg

magnus4.jpg

 

A legtöbb kellett elvégezni

Végül nem volt más választása, mint hogy kérje az ács csomagolja ki és húzza ki. Az utolsó alkalommal vettek, nem pedig egy ismerősöm, aki egy asztalos.

Ezen kívül, Magnus volt egy csomó saját - és meglepve magát.

- Ha van valami pozitív az egész történet, hogy rájöttem, hogy nekem nincs hüvelykujja, mondja Magnus nevetve. Valójában, ha nem volnék zenész vagy kísérleti tartanám magam a vízi jármű. Szeretek létrehozni, hogy valami nő. Én valóban képzett villanyszerelő a földbe.

Magnus tépte fel a falak, a hálószoba van, és tegye az új szigetelés. Azt is építettek egyfajta pódiumon üvegmozaik a fürdőszobában, hogy fedezze a hibás elhelyezése a lefolyóba. Ezen felül az új fürdőkád. Körös-körül is írnak.

- Nem volt könnyű kifúrni az üvegmozaik, hogy az egészet a reflektorokat, volt, hogy egy gyémánt fúró. De világos, hogy te egy kicsit büszke, ha az eredmény jó volt, Magnus nevet.

magnus13.jpg

 

Béke és harmónia fontos

Utolsó darab kör alakú keret MDF anyagból egy nagy nagyított ultrahang ábrázoló iker lányai és Linn Moa az anyaméhben. Úgy lóg át a kanapé a nappaliban.

- Úgy néz ki, mint egy műholdas képet a két viharok. És ez önmagában rajz párhuzamokat, Magnus nevet.

Sophie már kibővített és szerkesztett az ultrahang képet, mert két darab, a számítógépet, majd egy nyomdaipari vállalat gyártott vásznat.

Ez az asszony, akinek a legnagyobb érdeklődést az a ház belsejében.

- De Magnus merül fel, amely bútordarab család és van egy nagyon jó pálya, hogyan akarja ezt is mosolyogva Sophie. Szerencsére nagyon hasonló ízű. Mind akar béke és harmónia, anélkül, hogy sok színben. Ezért festett fehér és tölgy padlók, hogy szinte mindenhol. Mivel szeretjük keverje az új és a régi.

Mindkét is szeretett volna egy teljes konyha főzési sziget és bár széklet. Onnan tudod nézni ki, mint egy gyönyörű kilátás kívül.

- Nagyszerű, ha minden elkezd repedezni fel, ebben az évszakban szeretne egy pause gombot nyomja meg, mondja a házaspár.

magnus6.jpg

magnus7.jpg

Illik szocializálódnak

Magnus mozgásban van 3-5 napot egy héten, mert az ő munkája. Ezért illik a szocializáció minél mikor van otthon. Jövőre tizedik évfordulóját a csillag előadóművész nyerte az Eurovíziós Dalfesztiválon a dallal: "Add nekem a szerelem" Jessica Andersson a csoport Fame.

Ott azt remélik, hogy megünnepeljék a részt újra 2013-ban -, de mindegyik egy dalt.

- Valami, ami nagyon jó lenne, és szórakoztató. Én többnyire énekeltem szólót az elmúlt években, de valami újat folyik egy rock zenekar, ahol én leszek első ember, kiderül, Magnus. Remélhetőleg, a rekord idén.

magnus9.jpg

magnus8.jpg

magnus11.jpg

magnus14.jpg

magnus12.jpg

(forrás)

süti beállítások módosítása