Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

 Újabb hét telt el, ez azt jelenti hogy itt az újabb válogatás azon szerzőink blogjából, akiknek van. Érdemes körülnézni, mert ezen a héten igen színes hírekkel szolgálhatunk. Több blogposzt is a színek körül forog.     

 Kellemes vasárnapi olvasást és nézelődést!

Blolapozó.jpg

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi e heti hétfői cikkében a ritka és különleges lila-sárga színpárosítást vette célba. Szebbnél szebb enteriőrfotókat gyűjtött ebben a színállásban. Érdemes megnézni őket: itt. Az Otthon és dekor Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

otthon és dekor.jpg

 

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta a héten többek között saját készítésű természetfotókat mutatott be blogján. A képek egy buja, ódon, gondozatlan kertben készültek, amit a természet tart fent a maga módján. Ha valaki mégis inkább az emberi kéz alkotta témákra bukik, akkor érdemes megnézni azt az épületet is, amit Aletta egy érdekes kísérlet miatt "öregedésgátló építészet"-nek nevezett el, illetve ennek a stílusirányzatnak az első megvalósult projektjének tart. A cikkeket itt és itt olvashatjátok.

 A hna-design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

1_1.png

 

bloglapozo szf.jpg

Fanni legutóbbi cikke arról szól, hogy kertünk falait is festhetjük különböző szokatlan, élénk színekre. A cikket itt tudod elolvasni. A Kert Design Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

fanni.jpg

 

fejlec_inspiraciok_tavaszvegleges.jpg

Anita a héten nem szokványos tapéta+festés kombinációkból válogatott egy párat. Némelyik nagyon inspiráló:) Itt találhatod őket.Az Inspirációk Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

anita.jpg

 

judit.png

Judit, Petőfivel szólva, befordúlt a konyhára! Pontosabban: rávetette magát a vidékies konyha-témára, ehhez pedig egy vidékies lakberendezési magazin főszerkesztőjének tanácsait vette alapul. Megtudhatod többek között azt is, milyen színvilág passzol a country feelinghez, és mi az, amin nem szabad spórolni. A cikket itt találod, a Country Komfort Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

 rhoda2.jpg

szoba kilatassal_2.png

Kinga ezen a héten Milánó lázban égett. Először a blogjában mutatta meg a Varenna konyhamárka milánói kiállításra készült standját, itt találjátok a bejegyzést, aztán a dekooderre is készített egy összefoglalót a design világának eme fontos eseményéről. És végre a Szoba kilátással is felkerült a Facebook-ra, itt csatlakozhatsz a rajongókhoz!

 _MG_6271.jpg

 

kisflanc.png

 KisFlanc is színeket hozott, úgy látszik ez már így van tavasszal, főleg ha az idő nyárias is. Szóval nála a klasszikus kék-fehér a téma, természetesen aktualizálva. A cikket itt olvashatod. A kisFlanc Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

 kék-fehér-kisflanc (2).jpg

süti beállítások módosítása