Nincs ilyen widget!

Őrült bútorok

A vancouveri Straight Line Designs tervezőcsapat nevéhez köthető bútorok összetörnek, szétfolynak, harmonikaszerűen, vagy épp egy szardíniásdoboz tetejéhez hasonlóan meghajlanak.. Az alábbi esetben pedig szemtelenül nyomot hagynak a szőnyegen.

1.jpg

De senki sem hibáztatja őket, valószínűleg mindezek nélkül kevésbé lennének szerethetőek az elsősorban gyerekek számára alkotott darabok. Az asztalokat és fiókos szekrényeket nem a megszokott „unalmas” módon álmodta meg Judson Beaumont tervező és csapata, melyek egytől-egyig eltérnek a megszokottól, ezzel játékosságot, kalandot csempészve a mindennapokba. A helykihasználás több esetben nem kifejezetten optimális, ám ha a szülőknek elhanyagolható ez a tényező, a gyerekek biztos nem fogják kifogásolni.

A 25 éve működő cég installációkat, szobrokat és számos egyedi tervezésű bútort is készített, ezen felül kicsiknek rendezett kiállításokon is közreműködnek főként Észak-Amerikában. Beaumont további tervei közt szerepel, hogy kellemes érzést keltő belső tereket hozzon létre kórházakban, óvodákban, repülőtereken és játszótereken.

2.jpg

10.jpg

3.jpg

7.jpg

5.jpg

6.jpg

9.jpg

8.jpg

12.jpg

Forrás

süti beállítások módosítása