Nincs ilyen widget!

Magnak áll a világ!


kertészek.jpg
Hihetetlen csodálkozással nézegetem  a két melbourne-i fiatalembert, akiknek érdeme nem a design világában gyökerezik és a spanyol viasz sem az ő nevükhöz fűződik. Ennél sokkal szerényebb, mégis követendő példával álltak elő. Kitalálták hogyan lehet elfeledett dolgokat újraéleszteni, hogyan lehet üzletet építeni, akár a kapanyél mellől, hogyan lehet jókat enni és jóra nevelni, nemcsak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is.
(Szerző:kisFlanc)

the-little-veggie-patch-co.jpg


A Little Veggie Patch ötlete a vegyszermentes növénytermesztésre épül. Vetőmagokat árusítanak, saját kertészfelszerelést forgalmaznak, vásárokra járnak a palántáikkal és terményeikkel, ha kell kertet építenek és jól menő üzletet irányítanak. A bizonytalan, segítségre szoruló, de hű híveket egy könyvvel is megsegítették, ami ráadásul azért is áll közel a szívemhez, mert számos ötletet kapunk arra, miből lehet kertet építeni otthon. Ráadásul a legjobb helyen népszerűsítik a kertészkedés örömteli foglalatoskodását (így az anyukák is ájuldozhatnak a gyönyörtől), ez a hely az ovi, ami nagyon jó húzás, mert a srácok a kertészkedés mellett megismerik a zöldségeket és talán hamarabb békét kötnek a spenóttal. Ugye milyen jó ötlet? Na, nálunk ki áll a magok élére?

LittleVeggiePatchCo_Shop_18.jpg

LittleVeggiePatchCo_Shop_22.jpg

LittleVeggiePatchCo_Shop_17.jpg

vegie_garden.jpg

seedling.jpg

school2.jpg

strawberry.jpg
cabbage.jpg

squash.jpg

savingseeds.jpg

spuds.jpg

zucchini.jpg

chilli.jpg

broadbean.jpg

IMG_0034-e1279024438277.jpg

Week-9-April-14-024-e1279024476760.jpg

kertészek2.jpg

Ha nincs helyetek, ha alacsony büdzséből gazdálkodtok vagy csak szentimentálisak vagytok és nem akarjátok kidobni a nagyi cuccait sok jó ötletet találtok itt is:
http://www.kisflanc.hu/2012/04/40-otlet-kis-kertek-kialakitasahoz.html
http://www.kisflanc.hu/2012/04/mit-hasznalhatsz-kertnek.html

süti beállítások módosítása