Nincs ilyen widget!

Rémséges kedvencek

Tanulságos történet is kerekedhetne Junker Jane vagyis Catherine Zacchino esetéből, de abba  inkább nem bonyolódnék bele, hogyan lett az ártatlan lelkű kislányból rémséges babakészítő, aki még gyermekkorában szájtátva hallgatta Beatrix Potter Nyúl Péter című meséit, ez mai napig nagy hatással bír a babaművészre. Ezt talán bogozza ki egy szakember, én maradok a craft industry-nál és a baba kollekciónál, amelyek megítélésem szerint korhatárosak és csak erős idegzetűeknek mehetnek ajánlásba vagy ajándékba, és akik képesek túllépni a Hello Kitty egyszerű kis világán.(Szerző: kisFlanc)

GrouppicPopSugarCoatedStrange2011-1-1.jpg


019.jpg
j3.jpg
j7.jpg
j1.jpg
032.jpg
029.jpg
Junker Jane-t, Nyúl Péter mellett a túlvilág és a természetfeletti világ is rabul ejtette, amihez még egy kis rongyozás és vintage is keveredett.

A babák között soha sincs két egyforma, mind egyedi darab, melyek a megfelelő anyagválasztás és összeállítás után még mesterséges öregítésnek is ki vannak téve.
051.jpg

215.jpg

094.jpg
056.jpg
036.jpg
021.jpg
014.jpg
003.jpg
Junker Jane-nek persze óriási sikere van, több magazinban szerepeltette már édi kis csúnyaságait, és workshop-okat tart, ahol megtanítja a szörnykészítés csínyját-bínyját.

A téma kiaknázásához Junker Jane blog oldalát ajánlom, jó szórakozást! kisFlanc

süti beállítások módosítása