A virágokkal különlegessé, változatossá, ünnepivé tehetjük ételeinket. Nemcsak a tányérunkat díszíthetik, hanem készülhetünk belőlük salátákat, italokat, likőröket, desszerteket, leveseket. Kandírozott virágokkal az egyszerűbb desszertek is különlegessé tehetők. Ügyelni kell arra, hogy kizárólag nem mérgező növények virágait alkalmazzuk, és ezek közül is csak azokat, amiket nem ért permetezőszer. A nyári kertben számos ehető virágot találunk. A legnépszerűbbek: metélőhagyma, ánizs, almavirág, körömvirág, szegfű, kamilla, krizantém, citrusfélék, bodza, levendula, ibolya, árvácska, rózsa, cukkini, kakukkfű, menta.
Nincs ilyen widget!
dekoody utazásai
Keresés
Blogajánló
Blogajánló
Top 10 bejegyzés
Archívum
- 2016 március (1)
- 2016 február (2)
- 2016 január (1)
- 2015 december (2)
- 2015 március (3)
- 2015 február (6)
- 2015 január (5)
- 2014 december (11)
- 2014 november (18)
- 2014 október (12)
- Tovább...