Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 34.

Tudjuk-tudjuk, milyen nap van ma, de nem vicc: ismét szerzőink cikkeinek legjavát hoztuk el nektek!

vas_bloglap_34_final.png

d-fejlec_uj.jpg

Timi a hetet húsvéti hangulatban töltötte. Először a tortacsipkével való tojásdíszítésre mutatott példákat, majd szép tavaszi kompozíciókat mutatott be, tojások és virágok felhasználásával. Utóbbi cikket itt olvashatjátok. Az Otthon és dekor Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

56717276527233959_5nXidPxG_c.jpg

 

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta ezen a héten egy csinos, cipő formájú, egyedi szövettel behúzott fotelt mutatott be többek között. A cikket itt olvashatjátok. A hna-design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

1.png

bloglapozo szf.jpg

Franciska ezen a héten corten- és rozsdamentes acélból készült kapukat, kerítéseket és házszámokat mutat be Nektek. A Kert Design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

10.jpg

Dizain-Zai-Viki.png

Viki a városlakóknak segít egy fontos kérdésben: hogyan rendezzük be teraszunkat a teljes tavaszi kikapcsolódás érdekében? A fantasztikus képekkel illusztrált cikket itt olvashatod. A Dizain Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

Scandinavian-apartment-Freshome05.jpg

fejlec_inspiraciok_tavaszvegleges.jpg

Anita a héten egy mindannyiunk által ismert technika új oldalát mutatta meg. Ha szeretnéd tudni, mivel és hogyan készült a falon látható festmény, kattints ide! Az Inspirációk Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

krumpli nyomda 1.jpg

judit.png

Judit körbekérdezte bloggertársait arról, hogy mit jelent számukra a vidékies stílus - melyik válfaját kedvelik, milyen trendeket észlelnek 2012-ben? Az első választ itt olvashatod. A Country Komfort Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

country.jpg

szoba kilatassal_2.png

Kinga sok friss, dekooderes cikke mellé most hadd ajánljak a blogjáról egy két évvel ezelőtti, áprilisi posztot, méghozzá Karim Rashid lakásáról - és zoknijáról, aminek a cikkben nagy jelentősége lesz...! A bejegyzést itt találod.

 times interiors1_435x435_453750a.jpg

kisflanc.png

Edina a virágok egészen különleges és dekoratív tárolási lehetőségeit mutatja be; a cikket itt olvashatod. A kisFlanc Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

virág dekoráció7.jpg 

süti beállítások módosítása