Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Egy kellemes tavaszi séta után el sem tudunk képzelni jobb elfoglaltságot, mint egy kis csemegézést szerzőink e heti cikkeiből. Kellemes vasárnapot, jó szórakozást kívánunk!

blap_marc2.jpg

d-fejlec_uj.jpg

Timi a héten a kincset érő papírtáskák esztétikus elhelyezésével foglalkozott, melyek legjobb helye természetesen a gardróbban van, képkeretes installációként. Cikk itt, az Otthon és dekor Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

2.jpg

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta egy hófehér, modern épületet mutat be blogján a héten, amely félig nyitott, félig zárt, rengeteg funkciót foglal magába és tökéletesen illik a belső berendezése az épület külsejéhez. A cikket itt olvashatjátok. A hna-design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

void(outside).png

bloglapozo szf.jpg

Franciska blogján a héten arról olvashattok, hogy a gabbiont, mint építőelemet milyen sokoldalúan lehet felhasználni a kertekben. A cikket itt olvashatjátok. A Kert Design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

4615905205_f0377744af_z.jpg

Dizain-Zai-Viki.png

Viki annyira örül jó időnek, és a melegebb évszak beköszöntének, hogy csodásan színes tavaszi képeket gyűjtött a blogjára. Még arra is utalt, hogy úgy érzi, ezentúl nem csak feketében látjuk majd. Kíváncsian várjuk! Cikk itt, a Dizain Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

tavasz6.jpg

fejlec_inspiraciok_tavaszvegleges.jpg

Anita arra mutatott jó példákat a héten, hogy egy egyszerű könyvespolc hogyan alakulhat át babaházzá, majd akár vissza könyvespolccá. Cikk itt, az Inspirációk Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

babaház 4.jpg

judit.png

Judit a hetet nagyrészt a télikertek bűvöletében töltötte. Először csak külső, majd belső képekkel járta körül a témát. A sorozat első része itt, a második itt olvasható. A CK Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

conservatories-1_L.jpg

szoba kilatassal_2.png

Kinga is elkezdte tudósítás sorozatát a Lakástrend kiállításról, saját fényképekkel. Várjuk a folytatást! A cikket itt olvashatjátok.

Lakástrend 2012 019.JPG

kisflanc.png

Edina elbűvölően szép csipkés fotókat gyűjtött a horgolt csipkék újrahasznosításához. Cikk itt, a kisFlanc Facebook- csapatához itt csatlakozhatsz.

in-the-interior.png

süti beállítások módosítása