Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 31.

Ezen a héten is érdemes szemezgetni szerzőink cikkeiből. E heti ajánlatunk:

ezaz_1 copy.jpg

d-fejlec_uj.jpg

Timi ezen a héten a colour blocking sorozat első részeként a pink és a narancs szín párosítására mutatott izgalmas példákat, természetesen a lakberendezés berkein belül maradva. A cikket itt találod, az Otthon és dekor Facebok-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

1_audreysdesignblog.blogspot.com.jpg

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta a héten fa mintás szőnyegeket gyűjtött csokorba. A szőnyegek között olyan is akad, amelynek nem csak mintája, hanem anyaga is valódi fa. A cikket itt olvashatjátok. A hna design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

bloglapozo szf.jpg

Franciska egy sajátos hangulatú San Francisco-i tetőkertet mutat be nektek. A cikket itt olvashatjátok. A Kert Design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

180436_141333445930430_141286402601801_270520_8362360_n.jpg

Térformáló-Néder-Melinda2.png

Ha csobbanni támad kedvetek: Melinda összegyűjtött néhány medencés erkélyt. A cikket itt olvashatjátok. Néder Melinda Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

pool3.jpg

Dizain-Zai-Viki.png

 Vikinél - ha még nem tettétek - érdemes elolvasni a francia Alpokból hozott faházról szóló cikket. A hagyományos külső egészen meghökkentő belsőt rejt. A cikket itt olvashatjátok. A Dizain Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

hegyi-haziko1.jpg

inspiraciok_fejlec_pinkkel.png

 Anitánál arról olvashattok, hogy hogyan készíthettek házilag is ilyen gyönyörű, hatalmas papírvirágokat. A cikket itt olvashatjátok. Az Inspirációk Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

papír virág készítés 1.jpg

judit.png

Judit belgiumi útjáról ír, és melegen ajánlja az északi országot a városnézésre, régiségkereskedésekre és biciklizésre vágyóknak. A cikket itt olvashatod, a CK Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

Másolás - SAM_6593.JPG

szoba kilatassal_2.png

Kinga ismét Dániába kalauzol Benneteket, ezúttal a konyhák világába. A bejegyzést itt olvashatjátok.

10.JPG

süti beállítások módosítása