Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 30.

Itt a tavasz, de olyan viharos böjti szelek fújnak, hogy azt ajánlom egy rövidke séta után töltsétek csak a biztonságos otthoni környezetben a heti pihenőt! Olvassátok, nézegessétek a dekoodert és tagjaink személyes blogjait is. Garantáltan nem fogtok unatkozni! E heti ajánlatunk:

ezaz_1.jpg

d-fejlec_uj.jpg

Timi a héten kedvenceiből, a tűzött ottománokból válogatott össze egy csokorra valót.  A kerek vagy szögletes, bőr vagy szövet zsámolyok kiválóak dohányzóasztalként, vagy plusz ülőalkalmatosságként is. Érdemes végignézi a válogatást, itt. Az Otthon és Dekor Facebok-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

1_6.jpg

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

1306877419-fuleky-pince-foto---gyula-erhardthu-01-9728jpg-1000x666.png

Aletta a héten egy újabb magyar borászat sikerét mutatta be blogján. A Füleky Pincészet bekerült a legjobb 5 épületbe az ipari épületek kategóriájába az archdaily-n. Az épületre itt szavazhatsz. Tavaly a Laposa borászat első helyezést ért el. Jó lenne, ha ez idén megismétlődhetne. A cikket itt olvashatjátok. A hna design Facebook-csapatához pedig itt tudsz csatlakozni.

bloglapozo szf.jpg

Franciska egy régebbi cikkében a szobanövényekről elmélkedik a tél kapcsán. A télnek mindjárt vége, de a jó ötletek sosem vesznek kárba, hát még a szép képek! A cikket itt olvashatjátok. A Kert Design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

franciska.jpg

Kedvenc-otthon-B_Tier-Noémi1.png

Noémi legutóbbi posztja a Nők Lapjában héten megjelent anyagához ad némi plusz képet és információt. Téma: házilag készített üzenőtáblák. S hogy mit üzen Noémi az olvasóknak? Megtudjátok itt. A Kedvenc Otthon Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

uzenotabla (1).jpg

Térformáló-Néder-Melinda2.png

30 hálószoba! Melinda nem kis munkát végzett - gyanítom nem csak a héten - ehhez az összeállításhoz. Mind szép, különleges és inspiráló. Itt találhatjátok. Néder Melinda Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

melinda.jpg

TerkulturaNikolettiPetra.jpg

 Petránál egy tetőtér képe viszi nálam a pálmát, amely magáért beszél, de ezen kívül is mindig sok hasznos tanáccsal, konkrétummal szolgál az ő blogja. A Térkultúra Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

uvegtetoter.jpg

Dizain-Zai-Viki.png

Viki új sorozat keretén belül a véleményeteket kéri arról, hogy tennétek-e tányérokat a falra díszítő elemként.Ne most válaszoljatok! Érdemes előbb  a cikket elolvasni  itt. A Dizain Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

viki_1.jpg

inspiraciok_fejlec_pinkkel.png

Anita 5 különleges térelválasztót mutat be, melyek kis rákészüléssel akár saját kezűleg is elkészíthetőek. Munkára fel! A posztot itt olvashatod. Az Inspirációk Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

anita_1.jpg

judit.png

Judit újra megvallja milyen szoros kapcsolatban áll a zászlófüzérrel, vagy más néven bunting-gal és arra bíztat mindenkit, hogy próbálja ki. Ehhez természetesen egy rakat jó kis fotót is bemutat itt. A CK Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

judit.jpg

szoba kilatassal_2.png

Kinga pedig a második évét nemrégen betöltött blogon az erőteljes színhasználatra hoz néhány példát. A bejegyzést itt olvashatjátok.

1 (2) (1).jpg

süti beállítások módosítása