Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 29.

Kint hó és fagy, bent takaró alá bújva blogot olvasni jó - szeretettel ajánljuk szerzőink eheti cikktermését!

29bloglapozo_nyitokep.png

d-fejlec_uj.jpg

Folytatva a gondolatot: hideg téli estéken kellemes egy dizájnlámpa fényénél üldögélni. Tímea cikkéből az is kiderül, hogy melyik Caboche-lámpa a személyes kedvence. Elárulhatom: tényleg az a legszebb... :) Az Otthon és Dekor Facebok-csapatához itt csatlakozhatsz.

od014-retaildesignblog.net.jpg

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Hujber-Nagy Aletta a hna design studio igazi bravúrtörténetét mutatja be: az apró térben berendezett konyhát a tulajdonosok nagy örömmel használják több mint egy éve. A cikket itt találod, a hna design Facebook-csapatához pedig itt tudsz csatlakozni.

hna1.png

bloglapozo szf.jpg

Türkizzel és naranccsal feldobott kert a nagyon forró Arizonából, Tézli-Szabó Franciska értő tolmácsolásában: élmény ebben a vad februári hidegben! Cikk itt. A Kert Design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

kertdesign258659_0_8-6597-eclectic-patio.jpg

Kedvenc-otthon-B_Tier-Noémi1.png

Noémi blogja nemrégen lett kétéves, ünneplés is volt, kopenka-tortával! A kopenka név mögött Viczkó Bea áll; az őt bemutató cikket a kifogyhatatlan ötletekről tanúskodó színes torták és cupcake-ek fotói tarkítják. A Kedvenc Otthon Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

ko_kopenka (9).jpg

Térformáló-Néder-Melinda2.png

Melinda egy olyan 700 (!) négyzetméteres lakást mutat be, amelynek tökéletes terei lehetőséget adtak - többek között - dupla nappali berendezésére, így a lakók élvezhetik a tévézős és a beszélgetős rész kényelmét is. További különlegességek a cikkben: itt. Néder Melinda Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

nm_lanciano3.jpg

TerkulturaNikolettiPetra.jpg

A Térkultúra szépen a falba simuló gipszkarton-polcokat mutat itt, és a héten olvashattuk a kedvenc megmondó-rovatom újabb cikkét is, méghozzá a Mátraházi Ózon Hotelről. A Térkultúra Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

tk_gipszkarton05.jpg

Dizain-Zai-Viki.png

Viki a héten arról ír, hogy a szürke szín érdekes, meleg, puha, cicás, vagány, mély - és még sok minden egyszerre! A cikket, amelyből az alábbi csodálatos kép is származik, itt találod. A Dizain Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

dizain_szurke_enterior14.jpg

inspiraciok_fejlec_pinkkel.png

Anita nem vizet prédikál... meg is valósítja a kreatív ötleteket! A héten készült el méltán népszerű Jégmackója. Hogy mije?! Látnod kell: itt. :) A héten egy kis költségvetésű, vidám lakás is felkerült a blogra, nézd meg azt is részletesen! Az Inspirációk Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

insp_lakberendezés kis lakás (3).jpg

szoba kilatassal.png

Szoba buli-kilátással... Kingától egy régebbi bejegyzést választottam; úgy gondolom, a farsangi időszakra is sok-sok tökéletes házibuli-helyszínt és -ötletet találhatsz ebben a cikkben. Ahol Mick és Keith van (a falon), ott nagy gond nem lehet!

KK_300.jpg

judit.png

A Country Komfort blogon ez a hét a kérdések jegyében telt: azt feszegettem például, hogy vajon a "dizájnpornográfia" kategóriájába tartozó lakásfotók kellenek-e nekünk. Definíció és provokatív képek itt. A CK Facebook-csapatához itt csatlakozhatsz.

CK_porn2185.19.jpg

süti beállítások módosítása