Nincs ilyen widget!

Olcsón ütős otthont: FEKETE FALAK

Tudom, szokni kell a gondolatot, de azért hoztam ma jó sok képet, hogy komoly ihletdózist kapjatok a témában: a fekete fal lakásunk legütősebb dizájneleme lehet. És nem kell hozzá más, mint egy kübli festék, meg egy teddy henger. 

Különlegessé teszik a lakás bármelyik szegletét, ráadásul a hiedelemmel ellentétben nem kicsinyítik, hanem inkább megnyitják a teret, ha helyesen használjuk. Minden stílusnak és minden színnek jól áll. Akkor is szép, ha egy sima falat festünk le, még ütősebb, ha struktúrája van (kőfal, vagy faburkolatú fal), de a fekete-fekete, anyagában mintás tapéták is nagyon klasszak.

Minden szobának és helyiségnek jól állhat, de nyilván a nappali-konyha-étkező lesz a leglátványosabb. Illetve leginkább szem előtt. 

 

 
A hálószoba fejvég mögötti falát sötétre festve a hatás drámai lesz.
És ami tényleg ijesztően hangzik elsőre, pedig nagyon ütős, ha a gyerekszoba egyik falát kenjük le feketére, lehetőleg táblafestékkel, és akkor firkálhatnak is rá. Vigyázat, a zsírkrétát eldugni, mert festhetitek újra! Tapasztalatból beszélek...
 
Tegnap érkeztek meg az új ágyak, és festettem le a falat a gyerekek szobájában. Igazából hirtelen felindulásból, mert maradt még festék egy régebbi projektből, és úgy ítéltem meg, a sötét háttér kiemeli majd az antikolt fenyő háttámlákat.

Na, bejön a fekete?
 
süti beállítások módosítása