Nincs ilyen widget!

Péntek 13. - Te védekezel?

Mindenkinek lehet kabala karkötője, egészen konzervatív, végtelen bohém, vagy burjánzó bazári bizsu. A lényeg, hogy feltöltsön, erősítsen, és hozzon szerencsét!

Bracelets_layered13028108204da750c4e072a.jpg
Azt hiszem mindenkinek vannak szokásai, amik ezer százalék, hogy valami pszichoizéből erednek, de kit érdekel, ha nem ártok vele senkinek? Az nem elég ha engem feldob?
Hát ilyen móka nálam az ékszervásárlás, és most nem a drága arany-gyémánt vonalon pörgésről beszélek, hanem azokról a pillanatokról, amikor egy bizsus bolt előtt elsuhanva, visszaránt valami magnetikus erő, és akkor kész, vége, a legújabb kicsikém már jön is velem.

aldo-follin-bracelet.jpg

Mint minden szenvedély, ez is előbb-utóbb kiderül, hiszen térdig járok a szépséges kacatban, imádom őket, és természetesen mindig kell még egy. Így aztán sok darabom ajándék, Alettától is van jó pár, és van olyan, amit én terveztem, vagy készítettem. De mindig van szezonális kedvenc, egy olyan karkötő, amit kabalának tekintek és viselem, ha drámai helyzet közelg. Legyen az találkozó, vizsga, családi ünnep, ahol jó lenne agymacska nélkül túlélni a vendégséget.

Pink_Charm_Bracelet_4_by_fairy_cakes.jpg

Én hiszem, hogy a tárgyaknak lehet erejük, sőt energiájuk, így a szerencsét hozó tárgyak nálam kötelezőek a lakásban is. Nekem már megvan a 2012-es karkötőm, amit kabalaként fogok hordani. Egy ilyen karkötő lehetőleg legyen színes, mozgalmas, töltsön fel energiával!

reef-chunky-beaded-bracelet.jpg

34935.jpg

 

HSM01B5 Charm Bracelet.jpg

52089_1STARBURST-BRACELET.jpg

 

4in1.jpg

4in2.jpg

A jelenlegi színtrendek is ezt a felfogást tükrözik a dinamikus színpárosításokkal, ami nem jelent agresszív drámai hatást, de felpezsdít, visszaadja az életerőnket. Ahogy most a Föld is lomhábban forog, a válságosdi cibálja a kabátunkat, jön a világvége vagy nem, kinek ne lenne szüksége mágikus erőre vagy egyszerűen csak szerencsére?

057477.jpg

Kellemes bogarászást kívánok a forrásoldalakon!

Forrás 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13

süti beállítások módosítása