Nincs ilyen widget!

Irodai színterápia, avagy munkahelyi color

Szinte akármilyen színharmónia létrehozható a ma gyártott székekkel, fantázia és belevaló vezetőség kell hozzá semmi más.

0.jpg

Nagyon sokan irodában dolgozunk, sokan neonfényben, egyen székben, ami vagy irodakék, vagy palaszürke, vagy szomorúzöld vagy a legdurvább feketeség és még akkor a minimális ergonómiai igényeket ne is feszegessük, vagy azt az el nem hanyagolható tényt, hogy huzatban, körúti zajban, oxigénhiányban, hidegben, melegben, háttal az ajtónak csak erős megszállottság esetén van esély teljesítményt leadni.

A legtöbb irodaházban megszólalásig hasonló környezet van, mondhatni ezek a házak a mai panelek, hiszen csak a cím különbözik és az ergonómia (dögunalom) szent szürkéje ott van mindenütt.  Az irodabútor beszerzők/irodát berendezők pedig az unalmas bézs-szürke-kék-zöld tengelyen mozognak, hiszen ezek bevált, elegáns színek mindenhova jók lesznek nem?
Hát nekem nem jön be ez az érv az biztos, de én nem is vagyok ultrakonzervatív, hiszek a színek erejében, és abban, hogy számít a környezet és a legfontosabb, számít, hogy kinek készül.
És hogy mennyire nem kell beszürkülni, álljon itt pár mai darab az elérhető árkategóriából, mert a színes nem feltétlenül drága.

Forrás 1,2,3,4

süti beállítások módosítása