Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 24.

Pár óra és megint vége a hétvégének. Remélem ebben az ajándék időben mindenki kimozdult kicsit a szabadba, élvezni a napsütést, kirándulni, sportolni! Kis esti levezetőnek összeállítottuk a hét terméseiből a szokásos vasárnapi válogatást. Jó szórakozást hozzá!

Zai Viki - Dizain: Színes szürkék

A szürke egy sokatmondó szó és egy sokoldalú szín. Az úgynevezett színes szürkék, amelyek a feketén és a fehéren kívül még valamilyen más színt is tartalmaznak, egyszerűen csodásak. Viki postjában Petra Bindel fotós képein keresztül ez bizonyítást is nyer.


Néder Melinda - Térformáló Magazin: Fényképezte: Bart Brussee

A héten én is egy fényképész portfólió képeit mutattam be az olvasóknak és ezen keresztül csodáltuk a gyönyörű sárgákat és zöldeket az enteriőrökben.


Klein Kinga - Szoba kilátással: 1 kép

Kinga mostanában nagyon elfoglalt, csak egy gyönyörű nyárias szín összeállítású nappalit mutatott be mostanában.


Hujber-Nagy Aletta - hna design: Publikációk

Alettának szinte egy teljes számot szentelt a szeptemberi A mi otthonunk magazin, hiszen egyik elkészült munkája is megtalálható benne, illetve kisfia szuper kalózos szobája is bemutatásra került.


Csorba Anita - Inspirációk: Könyvlapokból kreatív ötletek

Anitától folyamatosan dőlnek a kreatívabbnál kreatívabb megoldások. Most a kedvencem a könyvlapokból készült szekrény dísz.


B. Tier Noémi - Kedvenc Otthon: Őszre hangoló

Noémi egy szép antracit szürke falú lakással hangolódik az évszakváltásra. Csak azok a kitömött állatok ne lennének... ;)

További szép estét!

süti beállítások módosítása