Nincs ilyen widget!

Szuper ötletek a Hyde Parkból

 Ebben a Susan Knof belsőépítész által tervezett londoni otthonban nagyszerűen egyesítették az eleganciát a praktikussággal, a klasszikusat a modernnel. Érdemes tüzetesen megnézni a fotókat a lakásról, mert tele van érdes ötletekkel.

hyde0.jpg

A viktoriánus villaházban a tulajdonos a visszafogott szürke tónusokat részesítette előnyben, nem szeretett volna függönyöket és extra falburkolatokat, így a tervezőknek más elemekkel kellett egy kis csillogást, változatosságot vinniük az enteriőrbe.

Nézzük meg a képeket közelebbről, erről az eklektika jegyében retro, modern és klasszikus elemeket felvonultató lakásról.

Az étkezőben az íves lábú, magasfényű fehér, minimalista asztalhoz többféle színű székeket tettek. A hely szűkössége miatt dohányzó asztal helyett két kisebb, sakkfiguraszerű lerakóasztalt raktak, melyeket könnyen arrébb helyezhetnek, így felszabadítva az utat a terasz felé.

A tévét beépítették egy tároló szekrénybe, melynek különlegessége a jobb oldali ajtón lévő vésett minta.

A fehér és szürke konyhában, a hűtő melletti falra rusztikus kés-villa fotótapéta került.

Az előszobai tükrök érdekesen nem síküvegből készültek, hanem domborúak, így különös képet mutatnak.

A társalgóba bekerült egy kis lila szín és a szürkék mellé egy melegebb bézs árnyalat is. Nagyon kellemes hatású a textillel borított szekrényajtó.

Függöny helyett ötletes megoldás az ablak elé paravánt állítani, mely szellős és nyitott, így átengedi a fényt, de a teljes belátást egy kicsit mégis visszafogja.

A hálószoba és a belőle nyíló átjárható gardrób igazi női álom. Az itt megjelenő púder színek finom, kicsit feminin eleganciáját egy csepp sötétszürke teszi férfiak számára is elfogadhatóbbá.

Ebben a fürdőben milyen szépen mutat egymás mellett a nyomott mintás fekete csempe és az aranyszínű mosdó! Az egyedi formájú tükör külön megkoronázza az összhatást.

A kék színű vendég hálóhoz tartozó fürdőszobában, a hatalmas keretű tükör melletti törölközőszárítós radiátor kicsit szerintem ront az összképen, ugyanakkor merész megoldás egy ilyen tükör elhelyezése, ami nagyon tetszik.

A gyerekszoba szőnyege csodálatosan szép! A madár mintás tapétára további még nagyobb madarakat készítettek, ami nagyon kedves dekoráció.

A nappaliból nyíló, magas falakkal körbezárt terasz intim hangulatú, az óriási állólámpák pedig nagyon szép darabok.

Via

 

süti beállítások módosítása