Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 21.

Elkezdődött a szeptember, mindenki jó kedvvel vagy kevésbé örömtelien, de visszatér a jól megszokott kerékvágásba. Nemrég feltettem a blogomon egy kérdést, hogy miért szeretitek az őszt. A következő válaszok érkeztek: gyönyörű őszi színek miatt, az indián nyár finom melegsége miatt, a fények különleges játéka miatt. A legviccesebb megjegyzés számomra az volt: ,Azért szeretem az őszt, mert már hivatalosan is várhatom a Karácsonyt!'. Ha nem is szeretném előre pörgetni az idő kerekét, de azért ebben is van valami igazság, nem?

Ezen a héten is rengeteg érdekes cikket írtunk a saját blogjainkon  (szám szerint több,mint 30-at), érdemes átkattintani rájuk. Íme egy kis ízelítő:

Noémi a héten górcső alá vette a lépcső alatti tereket. Ez egy soha meg nem unható téma, mindig újabb és újabb inspirációkkal bővíthetjük a lehetőségek és ötletek tárházát. Sok tippet tartalmaz ez a részletes bejegyzés, nézzétek meg!

A Kedvenc Otthon facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

Saját blogomról a legfrissebb bejegyzést ajánlom, vegyetek részt a facebookos szavazásban is, érdekes eredményeket szokott hozni! Gyönyörű nappali lakberendezési inspirációkat találsz itt! Te melyiket választanád???

Az Inspirációk facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

Aletta fantasztikus, lélegzet elállító lépcsőt mutat be. Nem is igazán lehet eldönteni, hogy számítógépes káprázat, vagy romantikus valóság az egész, ki ne hagyjátok ezt a valódi asztalos remekművet!

A hna design facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

Kinga specialitása a konyhák, jelen esetben az angol konyhák részletekbe hajló kielemzése. Hasznos összefoglaló, olvassátok el!

 

 

Melinda ez alkalommal "eyecandy", azaz szívet melengető képeket hozott az ősz jegyében. Különleges képválogatás a vajszín, karamella, fakóbarna, mézszín jegyében. Gyógyír a léleknek, melengesd meg Te is magad nála!

A Térformáló facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

Viki a trükkös könyvespolcok világába kalauzolt el minket a héten. Bizton állíthatom, ha elolvasod ezt a bejegyzést, fogsz benne újdonságot, trükkös megoldást találni. Könyvrajongóknak kötelező!

A Dizain facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

Remélem jól telik ez a nap is Nektek, igyekeztem megalapozni a vidám vasárnap kezdetét. Nálad sikert arattam?

süti beállítások módosítása