Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 20.

Ünnepi hétvége ide vagy oda, a szerkesztőség most is dolgozik, hogy friss hírekkel, érdekességekkel, szépségekkel szolgáljon a kedves olvasóknak!

Hogy telt az év 33. hete? Az időjárás végre összhangba került az évszaknak megfelelő hagyományokkal, aki nem utazott el, az a szabadtéri szórakozóhelyeken hűsítette magát egy jó hideg fröccsel, miközben a goldenblog versenyre benevezett hazai design és lakberendezési blogok gőzerővel hajtottak a szavazatokért. Hogy mivel foglalkoztak a dekooder szerzői, mindjárt kiderül. Tartsatok velem!

 

A héten egy olyan gyerekszobát hoztam, amire nagyon sokan voksoltak a blog facebook oldalán. Olvasói kérésre utánanéztem, hol szerezhetők be a hozzávalók. Íme a recept:

A berendezés elemeinek beszerzési forrásaiért itt olvass tovább! A Kedvenc Otthon facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

Anita sokféle csináld-magad ötletet hozott, köztük egy gyerekszobába való is: műszőrméből készült felhőcske szőnyeget.

Ha érdekel, hogyan készítheted el Te magad, olvass tovább itt! Az Inspirációk facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

Aletta Hans Wegner klasszikusának, a CH24 Wishbone névre keresztelt széknek szentelt egy posztot, és sok szép enteriőr fotót hozott a szék beltéri használatának példájaként.

Ha érdekel a bútortervezés szép példája, olvass tovább itt! A hna design facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

Kinga egy brazil tervező tengerparti nyaralójában járt a héten, nagy sajnálatára, csak virtuálisan.

Ha Neked is tetszik az etno stílus, amiben a nyaraló készült, olvass tovább itt!

 

Melinda a spagetti- vagy zsinórfüggönyről értekezett, nem épp a szíve csücske. De ha már van, hogyan lehet kreatívan felhasználni?

Ha érdekelnek a további variációk, olvass tovább itt! A Térformáló facebook táborához itt csatlakozhatsz!

 

Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy melyik volt Viki legjobb posztja a héten, mert a spontán felindulásból készített DIY óraasztala nagy sikert aratott mindenhol.

Érdekel hogyan készült? Olvass tovább itt! A Dizain facebook táborához itt csatlakozhatsz!

süti beállítások módosítása