Nincs ilyen widget!

Különös cipőket élünk...

Különös cipőket élünk. Míg régen a lábbeliket leginkább használatra tervezték, úgy napjainkban egyre inkább tért hódit az esztelen dizájnolás a cipőiparban is.

0.png

Ez persze nem azt jelenti, hogy mai bejegyzésem kizárólag hordhatatlan cipőket tartalmaz, de nagy részük... hát igen. Inkább nézném, mint viselném őket. Egy női cipő akkor nyújtja legjobb formáját, ha magassarkú. Ez már eleve nyomós ok a hordhatatlanságra, legalábbis, ha valaki nem kocsival jár egyik ponttól a másikba. Ha még mind emellett madarat, halat, játszóteret, vagy épp bártáncosnőt is utánoz a cipő, akkor még inkább szűkül a keresztmetszet, hogy ki és milyen célra tudná használni. És ha végül senki, semmilyenre, akkor még mindig csodálatos dísztárgy, vagy fotótéma lehet a falra aggatott képe ezeknek a cipőknek. Bevallom, én is vettem egy igen olcsó és hordhatatlan magasságú cipőt egyszer, hogy valamivel feldobjam a nappalit. És fel is dobta. Szóval már nem gyártották hiába.

És tulajdonképpen így van ez ezekkel a képekkel is. Ha másra nem jók, csak arra, hogy itt és most egyszer végignézzük őket jó sokan, és ha tetszett megosztjuk másokkal is, akkor már megérte megtervezni és legyártani ezeket a furcsa és különc lábbeliket.

És mielőtt azt hinnénk, hogy az őrület csak a cipőipart sodorta magával, jelzem, hogy ez természetesen nem így van. Következzen pár kép, mely olyan tárgyakat ábrázol, ami minden cipő fetisiszta lakásának dísze lehetne...

Forrás 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12

süti beállítások módosítása