Nincs ilyen widget!

Elindult a Goldenblog 2011 - szavazz a dekooderre!

Kedves régi és új olvasónk, amennyiben elégedettek vagytok életmód design portálunk cikkeivel, akkor ki ne hagyjátok az idei szavazást, mert idén mi is ott vagyunk a mezőnyben, mégpedig az Életmód kategóriában!

Aki ismeri az évről évre megrendezésre kerülő versenyt, annak nem kell mondanunk, hogy hol lehet ránk szavazni, aki meg még nem ismeri, annak itt a link, illetve a dekooder oldalsávján szereplő bannerre is kattinthattok.

Az idei mezőny9 kategória több száz blogjában gyönyörködhettek, köztük szerkesztőink blogjaiban is a szakértői kategóriában ( hna design, Inspirációk lakberendezéshez, Kedvenc otthon, Néder Melinda lakberendező neveken keressetek minket).

És ha már szolgálati közlemény lett a mai bejegyzésből, akkor arra is buzdítanék mindenkit, hogy írja meg bátran, hogy milyen témáról olvasna szívesen! Üzenhettek a fb-on, ide is kommentelhettek vagy írhattok az info(kukac)dekooder.hu email címre is.

Végül pedig hadd dicsekedjünk el vele, hogy augusztustól több vendég blogger is közreműködik majd a dekooderen, hogy még szélesebb spektrumon születhessenek a cikkek, így lesznek köztünk gasztrósok, divatbloggerek, kütyü mániások és hozzánk hasonló értékmentő, DIY rajongó bloggerek is. Őket majd egy külön postban bemutatjuk, amint kialakul a végleges stáb.

Köszönjük mindenkinek, aki olvassa a dekoodert és reméljük továbbra is olvasni és ajánlani fognak minket!

Üdvözlettel:

a dekooder csapata

süti beállítások módosítása