Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 17.

Egy ilyen hétvégén, amikor csak úgy dől a rossz hír a sajtóból, az idő is borzasztó és már-már azt hisszük, nincs menekvés, a szomorúság minket is meglátogat, mint Bab Bercit Lázár Ervin meséjében, akkor itt az idő, hogy a dekooderre kattintsunk és vasárnap lévén elolvassuk az aktuális bloglapozót, amely ezúttal is sok érdekességet, szépséget, újdonságot kínál, mint mindig.

 

 

DIZAIN – Zai Viktória

"Biztos Veletek is előfordult már, hogy egyszer csak a környezetetekben eluralkodott a káosz és a tárgyak kezdték átvenni a hatalmat." - kérdezi Viki ebben a bejegyzésben és a probléma megoldására polcokat ajánl. Minden mennyiségben, különböző stílusban és formában. Csak győzzetek válogatni közöttük!

 

 

 

HNA DESIGN – Hujber-Nagy Aletta

 

"Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen." - mondhatnánk Madách ismert mondataival Aletta blogjára, mely most új fényben tündököl egy teljes átalakítás, megújítás után. Csak ő tudhatja mennyi munka, idő,  átvirrasztott éjszaka kellett ehhez, de most végre készen van. Gratulálunk neki! De egyben tévedett a költő: az alkotó sosem pihen; legalábbis a blogger, ha éppen nem ír a gép előtt, akkor is azon morfondírozik, hogyan találhatna még érdekesebb, újabb, szebb bemutatnivaló híreket nektek, most például egy esztétikai központ színtervezéséről mesél.

 

 

INSPIRÁCIÓK – Csorba Anita

 

Anita blogjáról természetkedvelő lelkem egy natúr fából készített előszoba fogast választott, de ha körülnéztek nála észreveszitek, hogy ontja a jobbnál jobb "csináldmagad" ötleteket, melyek közül mindenki találhat kedvérevalót.

 

 

KEDVENC OTTHON – B. Tier Noémi

 

Noéminél hamisítatlan nyári hangulat uralkodik, avagy miért várnánk meg míg a jó borok fölmelegszenek az asztalnál? Mindenkinek ajánlható ötlet, akinek hétvégi háza, nyaralója van és kedveli a barkácsolást: Csináld magad borhűtő. Szívesen ülnék már egy ilyen asztalnál.

 

 

TÉRFORMÁLÓ – Néder Melinda

 

Melinda legutóbbi bejegyzésében Philip Karlberg  svéd fényképész munkáiból válogat; az egyik egy tündéri üvegfalú tetőtér, mely az én fantáziámat is megragadta: vajon milyen lehet itt élni?

 

 

 

SZOBA KILÁTÁSSAL – Klein Kinga

 

Nálam pedig egy 70-es évekbeli ház újjáéledésének lehettek tanúi az északi Dániából, mely lambériáival a gyermekkorom lakberendezését idézte vissza.

 

Jó böngészést és további szép vasárnapot!

süti beállítások módosítása