Nincs ilyen widget!

Kreatív kirakat

Az újrahasznosítás szép és hasznos dolog, nem árt újra és újra felhívni erre a figyelmet. Néha a kirakatból tolják az arcunkba.

A jövő évben 20 éves fennállását ünneplő Anhtropologie áruházlánc néhány üzlete kreatív kirakatokkal jelentkezett az újrahasznosítás jegyében. Először kissé bizarr párosításnak tűnik a két gondolat: a recycling, valamint a divattermékeket, ékszereket, kiegészítőket és lakberendezési cikkeket forgalmazó, webshopot is üzemeltető cég értelemszerű törekvése arra vonatkozóan, hogy megvegyük az ötvenedik kék csíkos ingünket vagy a nyolcadik, szekrény mélyén megbújó étkészletünket.

Ha mindezt félretesszük, a  felesleges cicomát nélkülöző, giccsmentes, inspiráló kirakatokkal találjuk szemben magunkat, ahol a sablonos panelek helyett apróságok precíz vagy bohókás elrendezése uralja a terepet.  Van itt minden: origami ihlette formák régi borítékok felhasználásával, színesre festett újrahasznosított deszka geometriai elrendezésben, virágok használt papírból, párezer parafadugó térbeli installációja, kupakok, fogasok, akasztók, és csipeszek egy-egy ruha körül. Íme:

Via 1, 2

süti beállítások módosítása