Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 15.

A mai idő kétséget sem hagy afelől, hogy mit is csináljunk - feltéve,  hogy szabadon dönthetünk. Elő a könyvekkel, verseskötetekkel, félrerakott magazinokkal! Két fejezet/vers/cikk között pedig lesd meg vasárnapi blogszemlénket, amit a dekooder-csapat heti terméséből állítottam össze!  

 

 

 

DIZAIN - Zai Viktória

Folytatva a Különös Otthonok sorozatot, Viki ebben a részben olyan lakásokat keresett, amelyeket valamilyen iskolából alakítottak át. Ez most úgyis aktuális így a nyári szünet elején.

Tovább: Különös Otthonok IV. rész: Laknál-e iskolában?

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Dizain facebook táborához!

 

TÉRKULTÚRA - Nikoletti Petra

Ezen a hétvégén Petra és Mátyás (a virtuális világjáró figura) egy egészen köznapi otthonba látogatott el. A mindössze 40 m2-es otthon alapvetően egy légtérből áll, amelyről egy hatalmas tolóajtó segítségével a háló intim szférája egy mozdulattal leválasztható.

Tovább:  Hétvégi matiné

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Térkultúra facebook táborához!

 

TÉRFORMÁLÓ - Néder Melinda

Iker Ortiz mexikói ékszerész gyönyörű gyűrűit az építészet, az építészeti formák inspirálták. A The Natural Aesthetic kollekció beszédes ékszerei rozsdamentes acélból, ezüstből, titánból, aranyból, Corianból készültek és drágakövek kerültek beléjük.

Tovább:  Építészet inspirálta gyűrűk

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Térformáló facebook táborához!

 

ÁGY-ASZTAL-TV  - Kópis Benedek

Benedek hétfőn dán-napot tartott a blogon, hogy mit jelent ez? Két házbemutatót hozott bő képanyaggal a dán lakberendezési stílusról.

Tovább:  Dán-nap

Ha tetszett a cikk, csatlakozz az Ágy-asztal-tv facebook táborához!

 

SZOBA KILÁTÁSSAL - Klein Kinga

Kinga egyik kedvenc külföldi blogjából, a House of Turquoise-ből válogatott egy pár elegáns, többnyire klasszikus étkezőt - természetesen türkizben.

Tovább: Néhány elegáns étkező

 

HNA DESIGN -  Hujber-Nagy Aletta

Aletta a tengerparti modernizációnak áldozatul esett szálloda- és lakóház korszerűsítések fotóival jelentkezett, nyilván nem véletlenül: most tértek haza egy nyaralásból.

Tovább:  Hétvégi ház: az olasz tengerparti modern

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a hna design facebook táborához!

 

MANZÁRD CAFÉ - Gerlai Tibor és Gyarmati László

Kovács Ágota pár évvel ezelőtt még nem tudta, hogy mi fán terem a drótszobrászat. A rajztanárként végzett művésznő maga sem gondolta volna, hogy egy hiperkritikus művészettörténész férj kell ahhoz, hogy teljesen elterelje az eredeti pályáról, és egy halk sikkantás kíséretében eldobva magától a ceruzát, ecsetet, mintázófát, egy egészen hosszú útkeresés kezdődjön.

Tovább:  Szabadon firkálni a térben – Kovács Ágota

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Manzárd café facebook táborához!

 

INSPIRÁCIÓK - Csorba Anita

Könyves-kandallós, páfrányos-egzotikus, rózsás-franciás, kagylós-tükrös, elegáns-pultos - vagyis fürdőszoba ötletek Anita válogatásában.

Tovább:  Fürdőszoba ötletek: Te melyiket választanád?

Ha tetszett a cikk, csatlakozz az Inspirációk facebook táborához!

 

KEDVENC OTTHON - B. Tier Noémi

Nálam a heti posztok egyik aktuális témája a teraszok, erkélyek nyári komfortosítása volt: saját anyagokkal, egy Nők Lapjának fotózott téma werk-fotóival és egy online magazinnak készült bazár-összeállítással, tippekkel, lelőhelyekkel készültem.

Tovább: Nyár a teraszon: ötletek, lelőhelyek, infók

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Kedvenc Otthon facebook táborához!

süti beállítások módosítása