Nincs ilyen widget!

DIY ötletek borozgatóknak

Melegebb nyári estéken, amikor összegyűlik egy kis baráti társaság, nem ritka, hogy borosüvegek dugójának halk pukkanása hallik. Ha ez a jól eső hang nálatok is gyakori vendég, akkor biztosan megtaláljátok otthon a következő néhány barkácsötlethez a hozzávalókat!

A legegyszerűbben kivitelezhető kreatív dekorációs tipphez, egy kiürült borosüveg és egy karácsonyi égősor kell.  Az égősor előkutatása jelenthet némi problémát ugyan, de ha megoldottátok ezt a feladatot, akkor már csak bele kell gyömöszölni a szép, kimosott üvegbe. Hangulatos asztali világítás lesz belőle!

A felszabadult parafa dugókat se dobjátok ki, készíthettek belőle poháralátétet ha összefogjátok őket egy csatorna bilinccsel. A harmadik ötlet megvalósításához nem kell ám feltétlen annyi üveg bort inni ;) Nagyobb mennyiségű dugóhoz juthatunk, ha elkérjük egy helyi étteremből, így egy fürdőszobai kád kilépő szőnyeget is előállíthatunk belőle!

Hangulatos mennyezeti világítást készíthetünk boros poharakból, ha egy kiszuperált, lecsupaszított lámpára lógathatjuk őket.

via1, 2, 3

süti beállítások módosítása