Nincs ilyen widget!

Szponzorált cikk- A last minute utak útvesztője

Amikor elromlik az időjárás így a nyár közepén, és persze mindig pont a hétvégére, sokakban felmerül, de jó lenne elutazni melegebb éghajlatra. Nézegetve az utazási irodák kínálatát, egyértelműen kedvezőbb árakkal találkozunk a Last minute ajánlatoknál. Viszont ezeknek a kedvelt utaknak óriási kínálatában könnyen el lehet veszni, ráadásul sok közülük nem is az, aminek látszik.

A Coral Tours, ezért fogta magát és elindította a Szerda esti Last minute börzéjét. Ezzel szeretnének segítséget nyújtani azoknak az utazni vágyóknak, akik hasonlóan éreznek. Minden szerdán este 10-ig hosszabbították meg a nyitva tartásukat, és minden ilyen alkalommal egy-egy kedvelt úticélt vesznek górcső alá.

Görögország, Spanyolország, Olaszország, Ciprus, Málta nem csak megismerhető, hanem megízlelhető is, ugyanis a helyi konyhára jellemző falatkákkal és hűsítővel várják az érdeklődőket.

Tekintve, hogy a Coral Tours nem csak saját útjait, hanem más megbízható magyar utazásszervező partner iroda útjait is kínálja, az utazni vágyó ügyfél átfogó információkat kaphat a kívánt úticélról, és kiigazodhat a Last minute utak között.

Minden ami utazás, egy helyen, szerdánként este 22:00 óráig a Coral Tours irodájában. Budapest, 1066, Teréz krt. 42-44.

képek

süti beállítások módosítása