Nincs ilyen widget!

Nyaljál híres embereket!

Nyár + elengedhetetlen kellékek a tökéletes hangulathoz = strand, Balaton (tehetősebbeknek tengerpart), lángos, hekk, sült kolbász, koviubi, főtt kukorica, vattacukor, palacsinta, fagyi vagy jégkrém.

A remélhetőleg múltnak tekinthető világválságban hozzászoktunk ahhoz, hogy kétszer is átgondoljuk, mit és mennyiért vásároljuk magunknak a fent felsorolt finomságokból. Az olyan élvezeti cikk, mint például a jégkrém, már lehet, hogy nem fér bele a keretbe (hacsak nem a családos/barátos kikapcsolódáson esetlegesen részvevő gyerek sírdogál érte). A cégeknek, a mi esetünkben éppen a jégkrémgyártóknak is meg kellett tanulni helytállni ebben a helyzetben, így a legtöbbször észrevétlenül, mégis hatásosan próbálják stimulálni az érzékeinket. Észrevettétek például a sokkal kisebb, ámbár családi csomagolásban kapható jégkrémek tömkelegét?

Az innovatív terméktervezés persze nem csak a méretcsökkentésből áll, hiszen ha belegondolunk, kedvenc ízeinkre valószínűleg hamarabb ráröpülünk, ha éppen Darth Vader sisakját nyalogatva ízlelhetjük meg a jól ismert aromát. Egyre többen próbálják ilyen formában stimulálni az érzékeinket, most éppen az orosz Stoyn került elő az ötletgyár-kalapból, akik popkulturális ikonok különböző ízű jégkrémfejével próbálnak levenni minket a lábainkról. Ernesto Che Guevara, Donald kacsa, Marilyn Monroe, Miki egér, Mario, az imént említett Darth Vader, vagy éppen Vlagyimir Vlagyimirovics Majakovszkij orosz-szovjet költő ízvilágát kóstolhatjuk meg a repertoárban. Megvennéd vagy megvennéd? Na ugye, hogy megvennéd!

süti beállítások módosítása