Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 13

A vasárnap számomra a hétvége szomorkásabb napja: a hétfői teendők már az agyam hátsó kis szegletében motoszkálnak, és bár próbálom ignorálni jelzéseiket, gyakran szinte már dolgozom...  Összeválogattam egy kis figyelemelterelő, ebéd utáni sziesztázós, szívet-szemet melengető (vagy éppen borzoló) válogatást blogjaink eheti terméséből.

B.Tier Noémi - Kedvenc Otthon

A szeretett "Kiskertemben" sorozat új gyöngyszeme a barokkos kertekről szól. Kerttervezőtől kapunk praktikus tanácsot, hogyan valósítsuk meg a stílusra jellemző szimmetriát és arányokat saját telkünkön. Hajrá!

Csorba Anita - Inspirációk.huAnita minden nap új, otthon megvalósítható praktikái közül ezúttal egy faág-korlátba szerettem bele.

Gerlai Tibor, Gyarmati László - Manzárd CaféTibivel és Lacival mindig egy hullámhosszon vagyunk, ha undi-véres, zombis, direkt ijesztő, polgárpukkasztó dologról van szó. Most sincs ez másképp. A kerti törpe műfaját kifejezetten utálom, egy merő giccsnek tartom. Mégis van kerti törpém, mert úgy gondolom, ezt a kis gnómot  elég beállítani a növények közé, és - megfelelően ízléses környezetben - máris önmaga paródiájává válik. A hatást Doug Hudson nem bízza a véletlenre: senki nem fog osztrák szentimentalizmussal vádolni bennünket, ha a zombi törpét kihelyezzük kertecskénkbe.

Hujber-Nagy Aletta: hna designAletta - tőle szokatlan módon - ezen a héten, mind a bejegyzések terjedelemében, mind színvilágában meglehetősen visszafogott volt... :) Bár szeretem az egy-egy téma felett elidőző bő lére eresztett elmélkedéseit, ezzel a képpel kiengesztelt!

Kópis Benedek - Ágy-asztal-tvBen a földi Paradicsomba invitál minket a héten, és én boldogan vele tartottam Kenyába!

Klein Kinga - Szoba Kilátással

Kinga egy rusztikus nyaralóval készült még a múlt héten, és bár az egész házba beleszerettem, a konyha lécekkel épített alsó szekrénye mellett már nem is tudok szó nélkül elmenni: GYÖNYÖRŰ!

Néder Melinda - Térformáló MagazinMelinda fekete padlókat mutatott be a héten. Bár én mindig igyekszem lebeszélni megrendelőimet a sötét padlóról, mert - ahogy erre Melinda is felhívja figyelmünket - tisztántarthatatlanul extra kényes, koszolódós felületet kapunk, a fényképek gyönyörűek.

Zai Viktória - DizainA betűk makacsul tartják magukat a lakberendezési kiegészítők, dekorációk világában, és nagyon jól teszik: dekoratívak és játékosságra szólítanak fel! Az eredmény kizárólag saját kreativitásunkon  múlik. Vikitől újabb inspirációkat kapunk a témában. Egyébként meg gratulálok munkája megjelenése alkalmából! :)

Nikoletti Petra - TérkultúraVégül szeretettel ajánlom magamtól a Provence-ban készült fényképeimet: csupa szép spaletta, ajtó és ablak, még frissen, melegében, múlt hétről.A mai borús nap mindnyájunknak megenged némi otthoni lustálkodást a szabadba menés lelkiismereti kényszere nélkül. Élvezzük ki! Jó pihenést!!! :)

süti beállítások módosítása