Nincs ilyen widget!

Stupid art? – 2. rész (+18)

Már most szólok, hogy a bejegyzésben a nyugalom megzavarására alkalmas képek lehetnek, megint.

És azok kedvéért, akik most kapcsolódnak be, szintén elmondom, hogy a címben foglaltakkal, miszerint a múltkori ill. a mai posztban hülyeségnek titulált alkotásokat mutattam be, egyáltalán nem értek egyet.
A címválasztás pusztán hatásvadász effekt, hátha így többen klikkelnek :)

Ettől függetlenül mindez nem jelenti azt, hogy meghökkentőségük, bizarrságuk, kísérletezősségük okán az itt bemutatott művek, produkciók, performanszok nem jelenthetnek örömet annak, aki megcsodálja őket, és valaki ne találná viccesnek (lsd. hülyeségnek) ezeket.

Az első részben azt kértem tőletek, hogy küldjetek nekünk általatok érdekesnek tartott művészeti projekteket, és jelentem - talán a hányós festőnő vagy az árammal arcizmokat stimulálás hozta meg a kedveteket? - de érkezett két mail is (köszönet Szonjának és Gabinak. köszönjük. köszönjük).

Ja, és szólunk, hogy nehezített a pálya: nem biztos, hogy az itt bemutatott művészi projektek nem művésziek, csak szeretnénk tudni, hogyan reagáltok, hogyan fogadjátok őket, mennyire vagytok nyitottak új dolgokra... szóval kommenteljetek, like-oljatok, írjatok mailt... és örüljetek velünk, hogy a kreativitás milyen sokszínű!

A mai posztba 3-an fértek csak, ettől függetlenül mindhármuk alkotása kellően figyelemreméltó.

Néha a leglóbádzsettebb (kérem, próbálja meg 3x gyorsan kiejteni ezt a szót) dolog üt legjobban, itt van pl. a párizsi Olivier Kosta-Théfaine, aki az öngyújtója lángjával készít komplett "street-art-freskókat".
Bolond ez az ember vagy művész? Csak a képek megtekintése után mondjon ítéletet:

Christopher Boffoli miniatűr munkái ismerősek lehetnek számotokra, hiszen a múltkor egész kis összeállítást láthattatok hasonló alkotásokból.
Vicces ez így avagy ez már uncsi? A képek után mondjon szénát vagy szalmát, Ön, de előbb semmiképp:

Utolsó versenyzőnk hozza az igazi stupid-art formát: a képek megtévesztőek, nem a tematikus Barbie-sorozat új tagjáról (mert mint tudjuk, van már terhes Barbie, hajléktalan Barbie, drogos Barbie...), a gyilkos Barbie-ról van szó, csak simán egy fotós, Mariel Clayton egyik projektjéről, ill. annak pár képéről.

Figyelem: művér, álhalottbaba- és álpornó-képek megzavarhatják az Ön nyugalmát. Ha úgy érzi, erre most hétfőn (oppárdon, kedden) nincs felkészülve, ne gördítsen tovább:

Várjuk továbbra is az általatok érdekesnek, meghökkentőnek, bizarrnak tartott művészi projekteket, ne legyetek szégyenlősek, írjatok nekünk: info (kukac) dekooder (pont) hu

süti beállítások módosítása