Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 12.

3 napos hosszú hétvége van, ilyenkor hajlamos az ember elfelejteni, hogy vasárnap az vasárnap és nem még csak szombat. Aki nem a telken, a kertben vagy vízparton ül éppen, hanem a számítógépe előtt, annak íme a szokásos kis válogatásunk a hét terméseiből a bloggerjeink oldaláról.

Zai Viki - Dizain: Dobozok egymás hátán

Viki egy dobozszerű elemekből épült családi házat mutatott be, ami már kívülről is nagyon szép modernségével, de belülről még érdekesebb a bútorok, kiegészítők miatt. Nekem a kedvencem benne a lövöldözős arcade játék a nappali falán, falmatrica formájában.


Nikoletti Petra - Térkultúra: Nyaraló Argentínában

Petra egy össze-vissza házat mutatott be az olvasóinak, impozáns belső terekkel, melyek nem túl gyerekbarátok, de nagyon dizájnosak. Érdemes megnézni a végén az ajánlót hozzá, konkrét termékekkel, hogy merre induljunk el, ha hasonlót szeretnénk.


Néder Melinda - Térformáló Magazin: Fényképezte Simon Bevan

Én egy olyan neves fotós munkáiból mutattam a héten egy válogatást, akinek a képeibe lépten-nyomon belefuthatunk. Most legalább egy nevet is fogunk tudni rögtön párosítani a fantasztikus hangulatokhoz, melyekben mindig gyönyörködünk.


Kópis Benedek - Ágy-asztal-tv: Koranyári zúdulatok + DIY ceruzatartó

Ben 3 lakást mutatott be, egy vidám dánt, egy rusztikus belgát és egy komor ausztrált. Ráadásnak pedig egy jópofa DIY ceruza tartót, amit nagyon könnyű elkészíteni.


Klein Kinga - Szoba kilátással: Nyári hangulat

Kinga Daniela Cavestany stylist és Jordi Canosa fotós munkáját egy hangulatos vendégházat mutatott be a héten.


Gerlai Tibor és Gyarmati László - Manzárd Café: Erre varrjál gombot! Ez a NIKE nagyfőnök irodája...

A szervezett rendetlenség übermennyországa. Ez a három szó nagyon jól leírja, mit találhatunk Mark Parker, a cég nagymestere irodájában. Nagyon durva szerintem.


Hujber-Nagy Aletta - hna design: Bútorok útjelző táblákból

Aletta táblákból készült, indusztriális lakásokba passzoló Tim Delger bútorkollekciót mutatott be, melyet én egy fiatal srác szobájában tudnék leginkább elképzelni.


Csorba Anita - Inspirációk: Kockás fal - festés saját kezűleg

Anita klassz ötletet mutat, hogy hogyan fessünk piros kockás, akarom mondani kék kockás terítő mintát a falra.


B. Tier Noémi - Kedvenc Otthon: Szerelemszombat

Noémivel egy igazi multikulti, nyári esküvőre látogathattok el, baldachinos sátorral, levendulával és flitteres papucskákkal.

További kellemes hétvégét kívánok!

süti beállítások módosítása