Nincs ilyen widget!

Média Peep Show by COVERJUNKIE

Heti bejegyzésemnek olyan témát választottam, amit lehet, hogy sok olvasó egy óriás kérdőjellel fogad [ez meg mit keres itt?], viszont bízom abban, hogy vannak szép számmal olyanok is, akik örömmel veszik majd.

Elsősorban persze azokra a dekooderfanokra gondolok, akik hozzám hasonlóan órákat tudnának gubbasztani az újságosnál, komoly késztetést érezve arra, hogy egyenként nyálazzák végig a jobbnál jobb és lehetőleg minél vastagabb hazai és külföldi magazinok tucatjait.

Szerencsére egyre több és örvendetesen szaporodó azoknak a hazai kiadású igényes, havonta vagy időszakosan megjelenő tematikus magazinoknak is a száma, melyek gyakorlatilag odabetonozzák a magamfajta már-már kínosan „címlapfüggőt” a standok elé, most - egyéb, technikai okok miatt - mégsem ezekből szemezgettem. Talán majd legközelebb! A lapszemle ezúttal a legismertebb divat, művészeti, trend és design magazinok legfrissebb példányainak a címlapjaiból válogat.

Még mielőtt azonban kezdődne a 'peep show by coverjunkie',  jöjjön egy abszolút ideillő idézet, Rose Macaulay világhírű angol írónő frappáns slusszpoénja:

„Azok, aki nem látják több hasznát a sajtótermékeknek, mint hogy tüzet lehet velük gyújtani és fiókokat kirakni, azt hiszem, túlságosan alacsony helyet jelölnek ki saját maguk számára a dolgok rendjében. Miért? Mert az újság a molyokat is távolt tartja a ruháktól. Ezek a kis állatok pedig, hasonlóan nagy és érthetetlen ellenszenvvel viseltetnek a nyomdafesték iránt...”

5 Mag

10 Girls

10 Man

Casamica

Code

Collect

Dazed

Decato Revista

Deinblick

Edit Mag

El Mundo Metropol

Fast Company

Fine Line

Flaunt

Fricote

Glas

ICON

Industrie

L'Officiel Homme

Magnes

MAX

Milk

MyMag

New Yorker Magazin

Numero

OZON

Pacific

PHOTO

PIG MAG

POSTER

Psychology Today

Richardson

TANGENT

The Pitch

TUSH

U MAG

Urbis

V MAG

VIBE

VOUGE ITALIA

Wallpaper

WSJ Magazine

via: 1

süti beállítások módosítása