Nincs ilyen widget!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Leah Dieterich édesanyja mindig azt mondta a lányának, hogy mondjon köszönetet mindenért, amit az életben megtapasztal. Úgyhogy így is tett. Köszönőleveleket ír nap mint nap.

Időnként elfelejtjük, hogy mennyi mindenért lehetünk hálásak. Te hogy vagy ezzel? Azt mondják, hogy ha képesek vagyunk értékelni a legapróbb dolgokat is az életben, az általános hangulatunk mellett mindenképpen pozitív hatással lesz a hétköznapok taposómalmára is. Ha jobb a kedvünk, többet tudunk teljesíteni, ha tudunk hálásak lenni azért, ami van, a vágyaink is hamarabb teljesülnek. Ha meg tudjuk köszönni a legjelentéktelenebb dolgokat is, megemelkedik az energiaszintünk, ami kihat a gondolkodásunkra is. Ha pozitívabban gondolkodunk a minimálisnál, kedvesebbek leszünk magunkkal is, másokkal is. Egy elégedett környezetben pedig hatékonyabban működik minden, hiszen az öröm alapvető vágyunk, legfontosabb erőforrásunk.

Leah Dieterich édesanyja valószínűleg tisztában van ezekkel a dolgokkal, hiszen nem véletlenül ajánlotta ezt a gyakorlatot a lányának. Leah pedig serényen irkálja a cetlikre nap mint nap az apró köszönőszövegeket, mindenért. Nem vesz sok időt igénybe, naponta maximum 15 percébe telik, amíg megfogalmazza a lényeget. A Los Angelesben élő lány talán ennek segítségével, talán nem, de sikeres ember lett. Szerető család veszi körül, sokan rajonganak a blogjáért, az írásait könyv alakban is kiadták, és mivel egy reklámügynökség kreatív igazgatója is egyben, valószínűleg van mit a tejbe aprítania. Azt hiszem, érdemes példát venni róla!

süti beállítások módosítása