Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 10.

A szombati tél éppen kapóra jött, így végre volt időm mélységében is belelapozni a dekooderes bloggertársak blogjaiba. Majd a jobbnál jobb posztok olvasása közben gyorsan meg is fogalmazódott bennem a – főleg a nyár küszöbén – kissé zavaros vágy, törhetnének bizony sűrűbben befelé ezek az északi hideg szelek, hogy mackóban kényelmesbe vackolva gyakrabban tudjam olvasni ezeket az oldalakat.

Jöjjön tehát az e heti szubjektív válogatás:

B. Tier Noémi - Kedvenc Otthon

Nyár van májusban, nincs maradás a 4 fal között, menni kell, utazni kell, a tengerig meg sem állni.
Noémi fogta – jól szót fogadva önmagának – és a héten kiugrott a New Yorktól ötven kilométerre található Fire Island-re egy szivárványos tengerparti háztűznézőbe.

Transzfer a Kedvenc Otthon oldalán...


Csorba Anita - Inspirációk

Ha van maradék tapétátok, jót fogtok csemegézni a jobbnál jobb kreatív ötletek között. Ha nincsen, akkor lehet, hogy fogtok venni 1 tekercset. Ez egészen titokzatosan hangzik nem? Kreatív tippek, trükkök...

...Inspirációk közvetlenül Anitától...


Gerlai Tibor és Gyarmati László - Manzárd Café

Fából vaskarika? Na, az egyelőre még nem, de ha a papírra gondolunk, azért tudjuk, hogy az fából készül. A fa a forrás, míg a papír az eredmény, de mi lenne akkor, ha megfordítanánk a dolgot és a papír volna a kiindulási pont, míg a fa a végcél?

Többet az újságpapírfáról Tibitől lehet olvasni a Manzárd Café-ba betérve...


Hujber-Nagy Aletta - HNA Design

Van úgy, hogy egy férfi és egy nő teljesen különböző lakberendezési stílust kedvel. Van úgy, hogy egy férfi és egy nő teljesen különböző lakberendezési stílust kedvel? A választ Aletta adja meg egy az általa tervezett 350 nm-es pazar, kék-fehér színekben pompázó enteriőrről szóló bejegyzésben.

E heti No. 1 cikkem a HNA-Design oldalán...


Klein Kinga - Szoba kilátással

Kinga szobájában remek kilátásokban bízhat az, aki inspiráló terek vagy tárgyak után szeret kutakodni. A héten is voltam Nála és most sem csalódtam, mert egy tuti frankó kis design széket találtam.

Enter a Szoba kilátással kincsesbányájába


Kópis Benedek - Ágy, asztal, tv

Bence tud élni! Bár ezen a héten éppen Provence-ban járt, azért most sem feledkezett meg rólunk. Hozott nekünk valami finomságot, amit azonban, mielőtt megkóstolnánk, a bogártalanított hozzávalókból el is kell készíteni...

Van ágy, van asztal meg még tv is, már csak valami jófajta hűsítő hiányzik...


Néder Melinda - Térformáló

Melinda egyik kollégájával tavaly ősszel látott hozzá egy 40 nm-es lakás tervezéséhez, ami mára el is készült. A Térformáló nyitva hagyta nekünk a hátsó bejáratot...

...így most még bünti nélkül be lehet surranni körbenézni, mielőtt a szerencsés tulaj végleg hazaér...


Nikoletti Petra - Térkultúra

Bár az esetek döntő többségében Petrával egy húron pendülünk, és részben most is ez a helyzet, én úgy gondolom – vele ellentétben -, hogy az általa bemutatott Vegas-i Hurtado Residence bizony nagyon rendben van. Viszont, ízlésről ugye nem vitatkozunk, tehát...

...a Térkultúra bejegyzésében látottak alapján mindenki döntse el maga, giccs or not?


Zai Viktória - Dizain

Üzeneteket ma már szinte kizárólag a legnagyobb közösségi oldalon keresztül küldözgetünk egymásnak, pedig erre a célra léteznek sokkal innovatívabb, pláne szórakoztatóbb alternatívák is. Viki ezekből mutat be néhány jópofa, kreatív ötletet.

Játék a betűkkel a Dizain oldalán...

süti beállítások módosítása