Nincs ilyen widget!

Bohókás esküvői lábbelik

Az esküvőre készülődés egyik fontos momentuma a cipő kiválasztása. Érdemes ugyan olyan figyelmet fordítani rá, mint a menyasszonyi ruhára, mert igaz, hogy egy hosszú ruha legtöbbször eltakarja, de egy tánc közben kivillanó szexis, vidám, vagy akár bohókás cipellő mindenkinek mosolyt csal az arcára.

eskuvoicipo1.jpg

Úgy vettem észre, hogy ma már kicsit lazábban kezelik a fiatalok az esküvőket, sokan nem ragaszkodnak annyira mereven a megszokott dolgokhoz. Ha egy lánynak abszolút nem stílusa a magassarkú, nem tud benne járni sem, akkor miért ne vonulhatna oltárhoz mondjuk a kedvenc Converse csukájában? Elvégre ez az ő napja, mindenkinek az a legfontosabb, hogy boldog legyen, jól érezze magát, és ha ez tűsarkokon egyensúlyozva nem megy, akkor elő a kényelmes lapos talpú cipőkkel.

Persze ne feledkezzünk meg a vőlegény lábbelijéről és zoknijáról sem, melyek az összhatás kedvéért mindig illeszkedjenek a menyasszony cipőjéhez, színéhez, stílusához. A legfontosabb, hogy kényelmes legyen. Akik igazán merészek és nem kedvelik a komoly szertartásosságokat, azoknak íme néhány rendhagyó ötlet, hogy miben táncolják végig a nagy napot.

Via, via

süti beállítások módosítása